background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Στην τελική ευθεία του α΄ γύρου ο Παναιγιάλειος

ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Ρεπό είχε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ο Παναιγιάλειος και αυτό που απέμεινε στην μελανόλευκη αποστολή από την ήττα στο Αργος, ήταν η απίστευτη διαιτησία του Θανάση Ζαχαρόπουλου. Ο διαιτητής από την Ανατολική Αττική πέρα από τις κάρτες που έβγαζε στους μελανόλευκους, σταματούσε το παιχνίδι κάθε τρεις και λίγο, μην επιτρέποντας έτσι στον Παναιγιάλειο να δημιουργήσει φάσεις και ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ήταν εχθρικός προς τον Αιγιώτικο Σύλλογο, όπως είχε πράξει και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Μετρούν …πληγές και κάρτες

Εκείνο που επισημαίνει ο Νίκος Μανούρας στους ποδοσφαιριστές του είναι να λειτουργήσουν με προσοχή στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας, αφού έχουν έρθει στο όριο καρτών επτά ποδοσφαιριστές και τυχόν απουσίες στο μεθεπόμενο ντέρμπι στην Κόρινθο, μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικές. Δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Σανδραβέλης που συμπλήρωσε κάρτες.

Να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί στην Αβυθο

Στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του α΄ γύρου, τα δυο είναι στην Αβυθο εκεί όπου ο Παναιγιάλειος έχει καταφέρει ένα μεγάλο σερί επτά συνεχόμενων νικών και προτίθεται να το ευρύνει στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Την Κυριακή θα επισκεφτεί την έδρα του Παναιγιάλειου η Θύελλα Ραφήνας και στο φινάλε του α΄ γύρου φιλοξενούμενη θα είναι η Εράνη Φιλιατρών.
Η τεχνική ηγεσία δεν ξεχωρίζει εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, αφού έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους.

Ξεχωριστό το παιχνίδι στην Κόρινθο

Μέχρι τώρα ο Παναιγιάλειος έχει αγωνιστεί εκτός έδρας με τους πρωτοπόρους Ρόδο, Αστέρα Βάρης και Παναργειακό, απομένει να επισκεφτεί και την σημερινή πρωτοπόρο Κόρινθο.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, μέρα στην οποία θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα των πρωτοπόρων μέχρι το κλείσιμο του α΄ γύρου

Με 30 βαθμούς η Κόρινθος έπιασε πάλι την πρωτιά στον 3ο όμιλο, παίζει την Κυριακή στην Ερμιόνη, επιστρέφει στην έδρα της να υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο και καταλήγει στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου.

Η Ρόδος που ακολουθεί με 29 βαθμούς φιλοξενείται από την Ελλάς Σύρου και μετά έχει δυο παιχνίδια στην έδρα της με Παναργειακό και Θύελλα Ραφήνας.
Στους 27 βαθμούς ο Παναργειακός έναν πάνω από τον Παναιγιάλειο παίζει στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου, στην Ρόδο και υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η Θύελλα Ραφήνας έχει 24 βαθμούς, φιλοξενείται από τον Παναιγιάλειο, υποδέχεται τον ΑΟ Πυλίου και τελειώνει στη Ρόδο.
24 βαθμούς έχει και ο Πανελευσινιακός. Παίζει εκτός με την Μαρκό, στην Ελευσίνα με τον Βύζαντα Μεγάρων και στη Σύρο με την Ελλάς.

Σταθερά στην κορυφή των σκόρερς Μακρής και Ντούλιας

Δεν είχαν γκολ οι πρωτοπόροι στα γκολ του 3ου ομίλου Μακρής και Ντούλιας, γνωρίζοντας μάλιστα οι ομάδες τους την ήττα.
Ο Παυλίδης για την Μαρκό και ο Λάλκοβιτς για τον ΑΟ Πυλίου σκόραραν και έφτασαν στα 7 και 6 γκολ αντίστοιχα.

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ Μακρής Παναιγιάλειος
8 γκολ Ντούλιας Αστέρας Βάρης
7 γκολ Κέρι Ρόδος
7 γκολ Παυλίδης Μαρκό
6 γκολ Λάλκοβιτς ΑΟ Πυλίου
5 γκολ Μπαρμπαρούσης Ρόδος
5 γκολ Δούμτσης Ρόδος
5 γκολ Λαθούρης ΑΕΡ Αφάντου
5 γκολ Ψυχογιός Θύελλα Ραφήνας
5 γκολ Μούντριχας Ελλάς Σύρου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr