background img
banner
banner

Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ο “νεοφώτιστος” Αστέρας Τέμενης

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ “ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ” ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

Συμπληρώθηκε ήδη το 1/3 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της National League 2 και ο “νεοφώτιστος” Αστέρας Τέμενης φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας πέντε νίκες και δύο ήττες μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές.
Mε το τελικό 77-70 επί της Δόξας Πύρρου Άρτας στο κλειστό του Αιγίου την προηγούμενη αγωνιστική «έπιασε» την ομάδα της Ηπείρου στη 2η θέση του 1ου ομίλου και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Αχαγιά ΄82. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα της Αιγιάλειας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, τα Ιωάννινα ΣΚ την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας, τον Αργοναύτη Νέας Κίου εντός, τους Γαργαλιάνους εκτός και θα κλείσει τον πρώτο γύρο με το γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Γλαύκου/Εσπέρου στο κλειστό του Αιγίου.

Ξενούλης: “Ο Αστέρας δεν είναι ένα πυροτέχνημα”

Μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα Τέμενης, ο προπονητής της ομάδας Άρης Ξενούλης τόνισε:
“Νομίζω ότι ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας δεν θα περίμενε ότι η ομάδα μας με το τέλος της έβδομης αγωνιστικής θα είχε ρεκόρ 5 νίκες 2 ήττες και θα ήταν στην δεύτερη θέση μπροστά από ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, με ιστορία, με δικά τους γήπεδα με ολόκληρες πόλεις να τους υποστηρίζουν. Αυτό δεν έχει συντελεστεί τυχαία είναι αποτέλεσμα σωστού και ορθολογικού σχεδιασμού καθώς και πολύ σκληρής και μεθοδικής δουλειάς ΌΛΩΝ που ασχολούνται με την ομάδα. Δεν πετάμε στα σύννεφα ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Απλά νομίζω ότι έχουμε ήδη αρχίσει να περνάμε το μήνυμα μας ότι ο Αστέρας Τέμενης δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Σε ένα πρωτάθλημα όπου 6 ομάδες από τις 12 είτε θα υποβιβαστούν απευθείας (οι 2) είτε θα εμπλακούν σε πλέι άουτ (οι υπόλοιπες 4) για μια νεοφώτιστη ομάδα δεν μπορεί να υπάρχει άλλος στόχος από την παραμονή της στην κατηγορία. Μια παραμονή που αν επιτευχθεί θα αποτελεί το πρώτο βήμα για τον μεγάλο στόχο της καθιέρωσης στις Εθνικές Κατηγορίες”.

Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)
Αχαγιά ΄82 6-1 13
Αστέρας Τέμενης 5-2 12
——————————————
Δόξα Πύρρου Άρτας 5-2 12
Παναχαϊκή 4-3 11
Γαργαλιάνοι 4-3 11
ΑΕ Γλαύκου/Εσπέρου 4-2 10
——————————————
Προμηθέας 4-2 10
Αργοναύτης 3-4 10
ΣΚ Ιωάννινα 2-5 9
Ιόνιος 2-5 9
——————————————
Παραμυθιά 2-5 9
ΑΓΣ Ιωαννίνων 0-7 7
(ΑΕ Γλαύκου/Εσπέρου και Προμηθέας 2014 έχουν ματς λιγότερο)

Επόμενη αγωνιστική (10/12)
Ιωάννινα ΣΚ – Αστέρας Τεμένης
Αργοναύτης Ν. Κίου – ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου
Γαργαλιάνοι – Παναχαϊκή
ΑΕ Δόξα Πύρρου Άρτας – ΑΓΣ Ιωαννίνων
Προμηθέας 2014 – Ιόνιος Κέρκυρας
Αχαγιά ’82 – ΚΑΕ Παραμυθιά


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr