background img
banner
banner

Θερμές ευχαριστίες του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Το μεγάλο όραμα και όνειρο ζωής των ανθρώπων που πάλεψαν για να γίνει το νέο υπερσύγχρονο κτήριο που μπορεί να φιλοξενήσει 50 άτομα με αναπηρίες, πήρε «σάρκα και οστά» και άνοιξε, ως γνωστόν, τις πύλες του την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στη μεγάλη αυτή γιορτή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του Ε.ΚΑ.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Ειδικού Κέντρου, αφού αναφέρεται στα εγκαίνια, κάνει ειδική αναφορά στο γεγονός ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσία της προέδρου του Ιδρύματος “Λίλιαν Βουδούρη” Ειρήνη Καΐρη, τονίζοντας πως ΄΄το Ίδρυμα Βουδούρη είναι για το ΕΚΑΜΕ μέγας χορηγός διότι δώρισε ένα λεωφορείο 20 θέσεων ειδικά διαμορφωμένο με ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια (αξίας 95.000€) με το οποίο θα διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των εξυπηρετούμενων.

Επίσης, σημειώνει μεταξύ άλλων: ΄΄Η μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς χορηγούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση του Κέντρου στα οινοποιεία “ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ” του κ. Ρούβαλη και “Αχαιών Οινοποιητική” της οικογένειας Κατσικώστα για τα κρασιά του μπουφέ καθώς και την CAVINO για την οικονομική ενίσχυση. Στα ζαχαροπλαστεία “ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ” για τα γλυκά του μπουφέ αλλά και για τη συνεχή προσφορά τους όποτε τους το ζητήσουμε. Στον φίλο Σπύρο Ρηγόπουλο για τα ηχητικά που προσέφερε για ακόμα μια φορά αφιλοκερδώς.

Το κατάστημα “Μπουκέτο Μπαλόνια” στο Αίγιο για τα μπαλόνια που διακόσμησαν την είσοδο και το εσωτερικό του κτηρίο, το φίλο και εθελοντή Βασίλη Μανουηλίδη για την πλήρη κάλυψη των εγκαινίων με φωτογραφίες και βίντεο με drone και τη φίλη Μαρία Αυλωνίτη για την δημιουργία της πρόσκλησης των εγκαινίων και τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Τέλος ευχαριστεί όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε και τους εύχεται υγεία, ευημερία και καλές γιορτές΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr