background img
banner
banner

Με πίστη για το καλύτερο ο Παναιγιάλειος την Κυριακή στο Αργος

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ

Η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα περιόρισε ακόμα και την Πειθαρχική Επιτροπή, που δεν συγκεντρώθηκε να αποφασίσει επιτέλους για την τύχη του αγώνα Μαρκό – Παναιγιάλειος. Καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτό μπορεί να γίνει σήμερα, διαφορετικά θα περιμένουμε στις νέες …Καλένδες.

Μεγάλο το κίνητρο για τους αντιπάλους στο Αργος

Με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες αήττητος στην έδρα του φέτος ο Παναργειακός, θα βασιστεί για μια ακόμα φορά στο «όπλο» της συγκομιδής βαθμών του, που είναι το Δημοτικό γήπεδο Άργους.
Ο Παναιγιάλειος αήττητος για 11 συνεχόμενες αγωνιστικές αποτελεί ένα σπουδαίο κίνητρο για τους παίκτες του Παναργειακού, που με νίκη συνεχίζουν το δικό τους αήττητο, πλησιάζουν περισσότερο την ομάδα του Αιγίου και την κορυφή.

Φυσικά και ο Παναιγιάλειος έχει τους δικούς του λόγους να διατηρήσει ακάθεκτος στα θετικά του αποτελέσματα συνεχίζοντας το δικό του σερί, προσθέτοντας ακόμα μια εκτός έδρας επιτυχία.

Μπήκαν στο ομαδικό Χάμος και Λιάτος

Με υπομονή περίμεναν πως και πως την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση οι δυο άτυχοι τραυματίες του Παναιγιάλειου. Εχοντας μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, μειώνουν σημαντικά τον χρόνο για να μπουν στις μελανόλευκες αποστολές, αλλά και να τρέχουν μέσα στις τέσσερις γραμμές σε επίσημους αγώνες.
Πέρα από αυτούς τους δυο μακροχρόνιους απόντες, από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βασίλης Μαυρόπουλος.

Στη Ρόδο με Αφάντου ο Αστέρας Βάρης

Τις επιτυχίες του θα δοκιμάσει να συνεχίσει και στο νησί της Ρόδου ο πρωτοπόρος Αστέρας Βάρης, φιλοξενούμενους της ΑΕΡ Αφάντου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκης στη Μύκονο, που τους έφερε πάνω από το γκρουπ του υποβιβασμού και δεν θέλουν με τίποτα να οπισθοχωρήσουν.

Περνά το Μεσολόγγι η Κόρινθος

Χωρίς απώλειες μπορεί να συνεχίσει στην 14η αγωνιστική η Κόρινθος, υποδεχόμενη την ουραγό και χωρίς νίκη ομάδα του Μεσολογγίου. Ετσι θα έχουν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να στρέψουν την προσοχή τους στα δύσκολα παιχνίδια των πρωτοπόρων.

Στην έδρα της παίζει και η Ρόδος με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, σε ένα παιχνίδι που λογικά την φέρνει φαβορί.
Κέρδισε έδαφος στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Θύελλα Ραφήνας με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Δεν θέλει να αφήσει τώρα την ευκαιρία να συνεχίσει τις επιτυχίες της, υποδεχόμενη την Ερμιονίδα.

Δεν εμπνέει πάντα εμπιστοσύνη στην έδρα του ο Πανελευσινιακός, κάτι που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Ιάλυσος.

Στην Βάρδα πηγαίνει η Μαρκό και με τις τελευταίες της εμφανίσεις θα κάνει δύσκολο το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΒ.

Πάλι εκτός έδρας παίζει η Ελλάς Σύρου. Γνώρισε την ήττα στην Αβυθο από τον Παναιγιάλειο, θα προσπαθήσει να αποφύγει μια συνεχόμενη στην Κω κόντρα στον ΑΟ Πυλίου.
«Κολλημένη» στους δυο βαθμούς η Εράνη έχει ακόμα μια ευκαιρία με την Μύκονο να …ξορκίσει τα κακά πνεύματα και αποτελέσματα. Μια ώρα δύσκολη για το συγκεκριμένο παιχνίδι που ξεκινά το πρωί 10:45.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr