background img
banner
banner

Τζάμπα ήττα στο Αργος, Παναργειακός – Παναιγιάλειος 1-0

Με τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο να δέχεται πολλές αντιρρήσεις στις αποφάσεις του από τον Παναιγιάλειο και να αποβάλλει στο 31΄ τον προπονητή Νίκο Μανούρα, ο Αιγιώτικος Σύλλογος γνώρισε την ήττα από τον Παναργειακό, που σε ελάχιστες περιπτώσεις πάτησε περιοχή στην εστία του Παπαδόπουλου.

Ένα παιχνίδι που φάνηκε να φέρνει στα μέτρα του ο Παναιγιάλειος, αλλά να το χάνει από το γκολ που δέχτηκε στο 18΄ από τον Τσιράκη.

Μοιρασμένο το α΄ ημίχρονο το γκολ ο Παναργειακός 

Με ευκαιρία των μελανόλευκων ξεκίνησε το παιχνίδι στο Αργος. Ο Λουκάς ύστερα από λάθος της άμυνας βρέθηκε στο 3΄ τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Καραργύρη, που τον απέκρουσε.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 11΄ όταν ο προωθημένος Καπετανάκης έπιασε κεφαλιά άουτ, ύστερα από κόρνερ του Μαρίνη.

Το πρώτο στο 18΄  

Στο 18΄ ο Μαρίνης εκτέλεσε φάουλ που αποκρούστηκε από τους αμυντικούς πάνω στον Τσιράκη ο οποίος με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-0 για τον Παναργειακό.

Χάνει ευκαιρία ο Μακρής αποβάλλεται ο Μανούρας 

Στο 25΄ ο Μακρής δοκίμασε ένα γυριστό σουτ στην εστία του Καραργύρη με την μπάλα να αποκρούεται από τους αμυντικούς.

Στο 31΄ ο προπονητής του Παναιγιάλειου δέχτηκε κίτρινη και πάλι κίτρινη από τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο Ανατ. Αττικής, που ήταν προκλητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν άφηνε τα πλεονεκτήματα στον Παναιγιάλειο και …κιτρίνισε επτά ποδοσφαιριστές, αντίθετα μόνο μια κίτρινη είδε ο Παναργειακός.

Ο Μανούρας διαμαρτυρήθηκε για την αναίτια κίτρινη κάρτα στον Σανδραβέλη, ενώ είχε κατοχή ο Παναιγιάλειος, αντίκρισε στο ίδιο λεπτό την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Λίγες οι φάσεις στο  β΄ ημίχρονο 

Γενικά ήσαν λίγες οι καλές στιγμές στις δυο εστίες, σε ένα παιχνίδι που του ταίριαζε η ισοπαλία.

Στο 48΄ ο Ελευθεριάδης σούταρε εκτός εστίας, ενώ την ίδια τύχη είχε κεφαλιά του Τσιώλη από την σέντρα το Ντε Σόουζα στο 68΄.

Ο Παναιγιάλειος πάλεψε για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εκφράστηκαν από τους μελανόλευκους πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Παναργειακός: Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Καπετανάκης, Ροκάι, Τσιώλης, Μαρίνης, Ταβάρες (74΄ Μούγιος), Ντε Σόουζα, Ελευθεριάδης (79΄ Γάσπαρης), Τσιράκης (60΄ Σακελλαρόπουλος).

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Βήτος (63΄ Σκούτας), Μωραΐτης (87΄ Παπαδόπουλος), Κυριακίδης, Λουκάς (87΄ Κοτσόκολος), Φωκαΐδης, Κραγιόπουλος, Μακρής, Βασίλτσης (79΄ Βιλανάκης).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr