background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα, αντάλλαξαν απόψεις και ευχές

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μία όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, στο κατάστημα «Βεγγέρα» στην παραλία Συλιβαινιωτίκων, ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας. Η βραδιά περιελάμβανε φαγητό, ποτό και διασκέδαση αλλά και χαιρετισμούς με ευχές όπως επίσης και οι συζητήσεις σχετικά με τα προβλήματα του εμπορικού – επαγγελματικού κόσμου. Παρά το γιορτινό κλίμα δεν έλειψαν οι εκδηλώσεις ανησυχίας σχετικά με τα προβλήματα εμπόρων και καταστηματαρχών, ενώ τέθηκε και θέμα για το πώς θα αντέξουν τις συνθήκες που επικρατούν και είναι “εχθρικές”, λόγω της μεγάλης ανασφάλειας των οικονομικών.

Συζητήσεις για το πώς μπορούν να στηριχθούν οι επιχειρήσεις

΄΄Το κυρίαρχο ζήτημα που αποτυπώθηκε και στις συζητήσεις των καλεσμένων για την κοπή της πίτας και γενικά βεβαίως, ήταν πώς θα τονωθεί η περιοχή της ανατολικής πλευράς του δήμου στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας, το πώς θα θωρακιστούν οι έμποροι και οι μικρές επιχειρήσεις που έχουν πραγματικό πρόβλημα στήριξης και πώς θα αντιμετωπιστούν τα εν γένει προβλήματα που έχουν προκύψει με τις συνεχόμενες αυξήσεις των αγαθών αλλά και τις ενέργειας. Αυτό που συμφώνησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε, είναι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι μετά τα μνημόνια και τον κορωνοϊό, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το κομμάτι της ακρίβειας το οποίο έχει «γονατίσει» και τους καταναλωτές αλλά και κάθε είδους μικρή ή μεγάλη προσπάθεια στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας΄΄, επισήμανε στο Protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Σακελλαρόπουλος.

Η εκδήλωση προσέλκυσε συνολικά 130 άτομα ενώ οι συζητήσεις μεταξύ τους κινήθηκαν και γύρω από τον «πόλεμο» του ίντερνετ και των διαδικτυακών αγορών που «ματώνει» τη φυσική αγορά προϊόντων.

Χαιρετισμοί με ευχές

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε η συνεργασία μεταξύ του δήμου και του συλλόγου να συνεχίσει να είναι επιτυχής και καινοτομική. Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη η αντιδήμαρχος Μαρία Σταυροπούλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανδρέας Οικονόμου, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, περιφερειακός σύμβουλος Αρίστος Τηλιγάδης, ο επιμελητηριακός σύμβουλος Κώστας Δεληγιάννης, ο διευθυντής της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αχαΐας Θόδωρος Λουλούδης κ.ά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr