background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μπαίνει στο κόλπο των play off και η Αιγείρα / Ακράτα

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η Αιγείρα / Ακράτα με την κεφαλιά του Μαγγίνα στο 58΄ ήταν η κερδισμένη της 18ης αγωνιστικής, επικρατώντας του Κεραυνού 1-0.

Μια νίκη μονόδρομος για την ομάδα του Φίλιππου Σχοινά, αφού ακολουθεί ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα με τέσσερις αγώνες, εκ των οποίων τα τρία παιχνίδια είναι εκτός έδρας.
Συγκεκριμένα η Αιγείρα / Ακράτα έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια με Πάτραι και Αχαϊκό εκτός, επιστρέφει στην Ακράτα να αντιμετωπίσει τον Πήγασο και τελειώνει το πρόγραμμά της στα Προσφυγικά με τον Εθνικό.

Ευρισκόμενη στην 5η θέση η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, μόνο με το απόλυτο της ικανότητας των παικτών της και με τον παράγοντα τύχη στο πλευρό της θα είναι σε θέση να καταφέρει τον στόχο της.

Σιγουρεύει την πρώτη θέση ο Αρης

Όλο και μεγαλώνει την διαφορά από τους διώκτες του ο πρωτοπόρος Αρης, που μετά την ήττα του Κεραυνού από την Αιγείρα / Ακράτα, ανέβηκε τώρα στο +8 από την 2η της βαθμολογίας Νίκη.

Σερί επιτυχιών για τη Νίκη Προαστείου

Η ομάδα του Προαστείου μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες και υποδέχεται τώρα τον Δαβουρλή να τις αυξήσει σε έξι, πριν υποδεχτεί τον Αρη στην 20η αγωνιστική. Στη συνέχεια όμως θα δοκιμαστεί με τον Κεραυνό εκτός έδρας και στο Προάστειο με το Πάτραι την τελευταία αγωνιστική.

Επιστρέφει δυνατά ο ΑΠΣ Πάτραι ύστερα από δυο ήττες

Έχασε δυο παιχνίδια από Πήγασο και Εθνικό ο ΑΠΣ Πάτραι, που του στέρησαν τη δυνατότητα να πατήσει γερά στην πρώτη 4άδα.
Θέλει να πάρει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στα Προσφυγικά από την Αιγείρα / Ακράτα, υπολογίζει όμως και την μετέπειτα συνέχεια δυο αγώνων με Καλάβρυτα και Δαβουρλή σαν φαβορί, πριν τελειώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στο Προάστειο με τη Νίκη.

Δυο βατά και δυο δύσκολα ακόμα για Κεραυνό

Η ήττα του Κεραυνού από στην Ακράτα τον οπισθοχώρησε από την 2η στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Εχει στη σειρά δυο αγώνες με Καλάβρυτα (εντός) και Δαβουρλή (εκτός) που μπορεί να κερδίσει έδαφος, πριν τα ντέρμπι των δυο τελευταίων αγωνιστικών με Νίκη Προαστείου (εντός) και Αρη (εκτός).

Έμεινε πίσω ο Εθνικός

Ο Εθνικός Π. πάνω που πήγε να ανακάμψει σημειώνοντας δυο συνεχόμενες νίκες στα ντέρμπι με Κεραυνό, Πάτραι και ύστερα με Αχαϊκό, γνώρισε το περασμένο Σάββατο την ήττα από τον Πήγασο και βρέθηκε στην 6η θέση.

Ο Πήγασος βασίζεται στο βατό αγωνιστικό πρόγραμμα

Μεγάλες ζημιές έχει προξενήσει στα σωματεία της κορυφής ο Πήγασος. Τελευταίο «θύμα» του ο Εθνικός και βλέπει αισιόδοξα την συνέχεια με τα παιχνίδια στο Πλαστήρα με Θύελλα, στην έδρα του με Αετό Ρίου και Καλάβρυτα, με δύσκολο το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής στην Ακράτα.

Σταθερά σε μονοψήφιο αριθμό Καλάβρυτα και Θύελλα

Με δυο καλές εμφανίσεις στα Καλάβρυτα απέναντι σε Αρη και Νίκη Προαστείου η ΑΕΚ, έχασε στο γκολ 0-1 και 1-2 αντίστοιχα, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις από την συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών. Μήνυμα αισιοδοξίας για το δύσκολο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αλλά και για τα play out που θα ακολουθήσουν.
Η Θύελλα Αιγίου «ματιασμένη» στην φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν έχει κατακτήσει ακόμα βαθμό εκτός έδρας, κάτι που συμβαίνει φυσικά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έχει καλύτερη επίθεση από τις υπόλοιπες ομάδες που κατέχουν τις τελευταίες 4 θέσεις, αλλά και την χειρότερη άμυνα.
Ο Κυριάκος Αθανασίου αποδέχεται μέχρι ενός σημείου την κατάσταση, βιάζεται να δώσει παιχνίδια και εμπειρίες στους νεαρούς που έρχονται να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της Α΄ κατηγορίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr