background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κυριακή 13:30 το παιχνίδι στην Κω με τον ΑΟ Πυλίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Η ενημέρωση για την έναρξη του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟ Πυλίου αναφέρει τις 13:30. Η αποστολή του Παναιγιάλειου αναχωρεί την Παρασκευή με την πτήση των 17:30 που σημαίνει δυο διανυκτερεύσεις στο νησί της Κω, οπότε δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα να προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά. Για μια ακόμα φορά η διοίκηση προσφέρει τα καλύτερα στον Αιγιώτικο Σύλλογο, ώστε να προετοιμάσει την άνεση και ξεκούραση της αποστολής, ανεβάζοντας παράλληλα τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κακό προηγούμενο τα επεισόδια στο γήπεδο Αφάντου

Στο φινάλε του αγώνα ΑΕΡ Αφάντου – Αστέρας Βάρης ακολούθησαν θλιβερά επεισόδια με την λήξη του αγώνα, όταν η ομάδα της Βάρης ισοφάρισε το παιχνίδι 1-1 στο 97΄ με φάουλ του Γκούμα. Χάθηκαν έτσι δυο πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα του Αφάντου, που δεν μπόρεσαν να χωνέψουν οι φίλαθλοι ύστερα από το χρονικό σημείο που έγινε το κακό και εισέβαλλαν στο γήπεδο να ζητήσουν …εξηγήσεις.

Επειδή στο γήπεδο της Αφάντου έχουν και στο παρελθόν παρατηρηθεί ανάλογα επεισόδια (στη συνάντηση με ΑΟ Πυλίου), που έχουν στιγματίσει την ομάδα ως υπότροπη, το επεισόδιο που δημιουργήθηκε θα επιφέρει και την τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ήδη ο διαιτητής της συνάντησης Παναγιωταράς (Αθήνας) στο φύλλο αγώνα αναφέρει την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο που επιβαρύνει για τα καλά τη δυσμένεια της απόφασης που θα ακολουθήσει.

Χωρίς Τσίπρα και Κοντοχρήστο

Ο Ανδρέας Τσίπρας συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Θα απουσιάσει από την αποστολή στην Κω, όπως επίσης ο τραυματίας Χρήστος Κοντοχρήστος.
Ο Βασίλης Φλώρος που έχει εισέλθει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Κοντοχρήστου, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εγγραφο του Παναιγιάλειου για προστασία στο Πυλί

Η Αστυνομική δύναμη στα νησιά είναι περιορισμένη και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα τον Παναιγιάλειο.
Μην ξεχνάμε την επίθεση που δέχτηκαν στο φινάλε του αγώνα της Ρόδου οι μελανόλευκοι με θύμα τον γενικό αρχηγό Γιάννη Γεωργιάδη.
Παράλληλα και το πρόσφατο επεισόδιο στο Αφάντου με την είσοδο των φιλάθλων στο φινάλε της αναμέτρησης ΑΕΡ Αφάντου -Αστέρας Βάρης έδωσε κι άλλη μια αφορμή στους μελανόλευκους να είναι επιφυλακτικοί και να λειτουργήσουν από νωρίς για την ασφάλειά τους. Ηδη η διοίκηση του Παναιγιάλειου ετοίμαζε έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κω για την παροχή προστασίας στην ομάδα.

Ένσταση κατά της Κορίνθου ο Πανελευσινιακός – Με αμφιβολίες για την αξιοπιστία του εγγράφου τέλεσης αγώνα

Ένσταση φέρεται να έκανε ο Πανελευσινιακός λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο την Κόρινθο. Η διοίκηση των «Σταχυοφόρων» επικαλέστηκε ότι το γήπεδο ΔΑΚ Κορίνθου δεν είχε άδεια τέλεσης αγώνα και ότι το έγγραφο που προσκομίστηκε δεν ήταν αξιόπιστο. Ο διαιτητής της συνάντησης Ζύγας (Αιτωλοακαρνανίας) ανέφερε το γεγονός στο φύλλο αγώνος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται κανονικά και την Κόρινθο να επικρατεί με 4-0. Το πλέον λόγο για τη συγκεκριμένη ένσταση έχει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Παίζουν σήμερα στο εξ’ αναβολής ΑΕ Μυκόνου – Μαρκό

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μυκόνου και την Μαρκό που οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν αποτρέψει την διεξαγωγή του, έχει οριστεί για σήμερα στις 13:45. Μεγάλη βαρύτητα δίνει σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής των γηπεδούχων Βαγγέλης Βλάχος, αφού οι βαθμοί της νίκης είναι πολύτιμοι και θα δώσουν την ευκαιρία στη Μύκονο να ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού, καθώς επίσης και την σημερινή αντίπαλό του.

Στην ΑΕ Μυκόνου επιστρέφει ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ Πινέιρα, ενώ η πολύ καλή απόδοση του νεοαποκτηθέντα 30χρονου Ολλανδού αμυντικού Ντοριάνο Κορτστάμ που αποκτήθηκε από τον Ηρόδοτο και είδαμε στην Αβυθο, αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετική λύση στην άμυνα της Μυκόνου.

Έρχεται κι άλλο ντέρμπι πρωτοπόρων

Ακόμα ένα παιχνίδι που έρχεται να …προσβάλλει την βαθμολογική ακολουθία στις πρώτες θέσεις αναμένεται για την 21η αγωνιστική.
Η 2η της βαθμολογίας Θύελλα Ραφήνας θα φιλοξενήσει στο ντέρμπι της Αττικής τον 5ο Αστέρα Βάρης.
Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη να πάρουν την ρεβάνς από την ήττα τους 1-3 στον πρώτο γύρο, αλλά και να συνεχίσουν το κυνήγι της πρώτης θέσης, από την οποία υποχώρησαν ύστερα από την ισοπαλία 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Αφαντο με την ΑΕΡ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr