background img
banner
banner

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Συνέχεια στο σήριαλ με μηνύσεις και εξώδικα

Περαιτέρω ώθηση στον… κατήφορο αποτέλεσε για τον πολύπαθο Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας, το συμβάν που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία του. Επιθέσεις, διαπληκτισμοί, βιντεοσκοπήσεις και μηνύσεις, σπιλώνουν κι άλλο το κύρος του Συλλόγου που φαίνεται πως… τελικώς κατακρημνίστηκε.

Το περιστατικό σβήνει και την τελευταία ελπίδα σωτηρίας του ιστορικού συλλόγου και η εξυγίανσή του από πρόσωπα και πράγματα που συνετέλεσαν στην παύση της λειτουργίας του, μοιάζει γρίφος που δεν θα λυθεί. Μετά το επεισόδιο μεταξύ του πρώην προέδρου Δημήτρη Ντερντέ και του μέλους Παναγιώτη Γεωργακόπουλου με τους επίσης πρώην προέδρους Σπύρο Σπυρόπουλο και Λάμπη Παπαδόπουλο, υπήρξε η κατάθεση μήνυσης του πρώτου εις βάρος του κ. Σπυρόπουλου. Ακολούθησε η απάντηση του κ. Σπυρόπουλου με μήνυση για ψευδή καταμήνυση αλλά και ένα εξώδικο για τις φήμες που διαδίδονταν και ανέφεραν ότι οι δύο επισκέφθηκαν τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου για να αφαιρέσουν σελίδες από βιβλία του.

Οι ίδιοι βεβαίως αναφέρουν πως οι δύο που τους περίμεναν, διαμορφώνουν τεχνηέντως μία κατάσταση για τη δημιουργία εντυπώσεων με ανυπόστατες κατηγορίες που ούτως ή άλλως δεν αποδεικνύονται. Η δε επίσκεψη, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ήταν μία ακόμη από αυτές που πραγματοποιούν για να ελέγξουν αν τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου, μέσα στα κλειστά γραφεία, είναι στη θέση τους.

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος, ερωτηθείς από το Protionline.gr μίλησε για κωμικοτραγικές καταστάσεις και χωρίς να θέλει να τοποθετηθεί περαιτέρω, είπε πως τέτοια συμβάντα δεν περιποιούν τιμή για την ιστορία του συλλόγου και τους αγώνες που έχει δώσει ο ίδιος προσωπικά για την προάσπιση των συμφερόντων των εμπόρων.
΄΄Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ. Κι άλλη φορά που ασχοληθήκαμε με τους εν λόγω κυρίους, τα δικαστήρια μίλησαν΄΄, αρκέστηκε να σχολιάσει ο κ. Παπαδόπουλος. Αναρωτήθηκε ωστόσο «από πού είναι υποκινούμενοι οι εν λόγω και τι αποζητούν οι παράγοντες που τους ωθούν να λειτουργούν κατ’ αυτό τον τρόπο».

Οικονομικοί οι λόγοι

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο βασικός λόγος που δεν επιτρέπει στον Σύλλογο να… ξαναγεννηθεί από τη στάχτη του, είναι οι συσσωρευμένες οικονομικές εκκρεμότητες που διογκώθηκαν εξαιτίας προστίμων και μη δρομολόγησης των διαδικασιών για είσπραξη όσων ο σύλλογος δικαιούται, όπως τουλάχιστον είχαν αναφέρει μέλη της προσωρινής διοίκησης που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο, χωρίς ωστόσο να καταστεί εφικτό να οδηγήσουν τον σύλλογο σε εκλογές. Μάλιστα, φημολογείται πως το ποσό των οφειλών ανέρχεται σε 29.000 ευρώ.

Στο τέλμα που έχει φτάσει ο Σύλλογος, ως μόνη λύση φαντάζει η δημιουργία ενός νέου συλλόγου, με πρόσωπα ικανά να… βγουν μπροστά ώστε να υπερασπιστούν πρωτίστως τα συμφέροντα των εμπόρων και δευτερευόντως το χαμένο κύρος. Ίδωμεν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr