background img
banner
banner

«Πινελιές» ασφάλτου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αλλάζει εικόνα σιγά – σιγά το κέντρο του Αιγίου καθώς, εκτός από τα έργα ανάπλασης, πραγματοποιούνται και μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε σημεία που ήταν προβληματικά επί σειρά ετών. Μετά την ασφαλτόστρωση της οδού Βιτσίου στον Συνοικισμό, του μεγαλύτερου δρόμου που ασφαλτόστρωσε ο δήμος τα τελευταία χρόνια, οι παρεμβάσεις συνεχίζονται στο κέντρο.

Η οδός Φιλίας, το δρομάκι που συνδέει την οδό Μητροπόλεως με την Χιλ. Ορεινού παρέμενε για πάρα πολλά χρόνια σε πολύ κακή κατάσταση με το οδόστρωμα να είναι σκαμμένο σε όλο το μήκος του. Πλέον, ο μικρός πεζόδρομος ασφαλτοστρώθηκε και η εικόνα του κεντρικού αυτού σημείου, άλλαξε ριζικά. Επίσης, το πάρκινγκ της οδού Ανδρέου Λόντου, απέναντι από το Δημαρχείο, έγινε πλέον πιο βατό για οχήματα.

΄΄Τα σημεία αυτά δεν ήταν ό,τι καλύτερο κι αυτό το γνωρίζαμε. Όπως επίσης και το ότι υπάρχουν κι άλλα σημεία που χρειάζονται παρέμβαση. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τις δραστικές αυτές παρεμβάσεις για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να κάνουμε το κέντρο πιο λειτουργικό΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος.

Να σημειωθεί πως μετά τη Βιτσίου, σε εργολαβία έχει ενταχθεί και η ασφαλτόστρωση της οδού Ιωάννη Βασιλειάδη στην Καλλιθέα, όπου και αναμένεται να εκτελεστεί το έργο το επόμενο διάστημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr