background img
banner
banner

Κοπή πίτας με ευχές στην επιτυχημένη «Ονειροχώρα»

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

Η “Ονειροχώρα” τέλειωσε το ταξίδι της μέσα σε χαμόγελα και ευτυχισμένους μικρούς και μεγάλους, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων και σηματοδότησε τη λήξη του φετινού Πάρκου των Χριστουγέννων στο Αίγιο.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, συμμετείχε ο αγαπημένος συγγραφέας των μικρών Βαγγέλης Ηλιόπουλος και οι Brazzy Opera. Ικανοποίηση και ευχές εξέφρασε ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ενώ η κοπή της πίτας έγινε παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Παπανδρέου και του βουλευτή Σπύρου Τσιρώνη.

Στο φετινό ταξίδι ακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι από όλες τις γωνιές της χώρας, ενώ τον χώρο επισκέφθηκαν όλοι οι Αιγιαλείς. ΄΄Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα και πανέμορφη “διαδρομή” που την χάρηκε και την απόλαυσε κάθε δημότης, κάθε επισκέπτης, μικρά και μεγάλα παιδιά και φυσικά, την ευχαριστήθηκα και εγώ προσωπικά, ιδιαιτέρως! Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι όσοι συμβάλλαμε στο να ολοκληρωθεί αυτό το ωραίο, φετινό “ταξίδι” στην γιορτινή και φωτεινή “Ονειροχώρα” μας και σε κάθε περίπτωση, ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η φετινή μας προσπάθεια, έτυχε της απόλυτης επισκεψιμότητας και αποδοχής! Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που προέκυπταν ή τα απρόοπτα, αλλά και τις όποιες οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία. Ήταν μία συλλογική εργασία, όλοι οι υπάλληλοι, εθελοντές, μικροί και μεγάλοι φίλοι μας και απλός κόσμος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορούμε σήμερα να λέμε ότι πράγματι, η “Ονειροχώρα” ήταν το πιο πετυχημένο Πάρκο των Χριστουγέννων από την ύπαρξη του!΄΄, ανέφερε στo Protionline.gr η πρώην πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Διαμάντω Βασιλακόπουλου με αφορμή την ολοκλήρωση των δρώμενων και των δράσεων στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

Η κ. Βασιλακοπούλου, επισήμανε ότι η φετινή “απόδοση” της “Ονειροχώρας”, «αναγκάζει» τον δήμο να ξεπεράσει τον… εαυτό του, του χρόνου, λέγοντας: ΄΄Βάλαμε πάρα πολύ ψηλά τον πήχη και ο επόμενος στόχος μας, είναι να πάμε ακόμα πιο ψηλά, να γίνει το Πάρκο μας όχι ένας προτεινόμενος προορισμός αλλά τουριστική ανάγκη και πρωταρχική προτίμηση για κάθε τουρίστα, για κάθε σχολική μονάδα, για όλους τους επισκέπτες κάθε ηλικίας!΄΄. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την ωραία πολυήμερη προσπάθεια του δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr