background img
banner
banner

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.): Καλεί σε συντονισμό φορέων ενάντια στην κατάργηση του Πρωτοδικείου

Η δημοτική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την επιχειρούμενη από τη κυβέρνηση, κατάργηση του Πρωτοδικείου Αιγίου και τη μετατροπή του σε παράρτημα του Πρωτοδικείου Πατρών. Εκτιμά δε πως η κατάργηση του Πρωτοδικείου, εκτός από τη δυσχέρανση της πρόσβασης των δημοτών στην απονομή της δικαιοσύνης, θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα, στη διαδικασία υποβάθμισης της περιοχής και στην εμπέδωση της παρακμής, που την έχουν καταδικάσει οι πολιτικές των υπευθύνων.

Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α, καλεί τους φορείς της περιοχής (Δήμο, Δικηγορικό Σύλλογο, Εργατικό Κέντρο, ΕΒΕ, Αγροτικούς Συλλόγους) να συντονίσουν τη δράση τους για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης. Σημειώνει δε τα εξής: ΄΄Η παρέμβαση του περιφερειάρχη Φαρμάκη, έχει πυροσβεστικό χαρακτήρα και σκοπό την εκτόνωση των αντιδράσεων και την αποδοχή της κυβερνητικής επιλογής με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Η αποτροπή της κατάργησης του Πρωτοδικείου Αιγίου δεν θα γίνει με κουβέντες και παρακάλια αλλά με συγκρότηση μετώπου και με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στο δρόμο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr