background img
banner
banner

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΟΦΗ

Με μία ήττα εντός προγράμματος ξεκίνησε το 2024 για τον Α.Ο. Αιγιαλέων αφού δεν άντεξε μέχρι το τέλος στο Ηράκλειο. Στα δύο πρώτα σετ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι στον πρωτοπόρο ΟΦΗ αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Έτσι γνώρισε την ήττα (4η συνεχόμενη) στο Ηράκλειο με 3-1 σετ για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών, με τους κρητικούς να μένουν αήττητοι για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο γηπεδούχοι πήραν δύσκολα με 25-22 το πρώτο σετ για να ισοφαρίσει η αιγιώτικη ομάδα μετά από μεγάλη “μάχη” σε 1-1 (24-26). Ο ΟΦΗ πίεσε πολύ στο σερβίς στη συνέχεια, “χάλασε” τη υποδοχή του ΑΟ Αιγιαλέων και πήρε εύκολα τα δύο επόμενα σετ φτάνοντας σε μία ακόμη νίκη.

Ρουμελιώτης: “Στόχος μας μια θέση στην πρώτη πεντάδα”

Μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ. Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στον πάγκο της αιγιώτικης ομάδας, είπε μεταξύ άλλων:

” Στα δύο πρώτα σετ παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Χάσαμε στις λεπτομέρειες το πρώτο και στο δεύτερο πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Ο ΟΦΗ μας πίεσε πολύ στο σερβίς, δεν είχαμε καλή υποδοχή και χάσαμε δίκαια από μια ομάδα που θεωρώ ότι θα είναι πρώτη στο τέλος αφού ουσιαστικά πρόκειται για ομάδα της Volley League. Εμείς έχουμε ως βασικό στόχο μια θέση στην πρώτη πεντάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει πάντως να πω ότι μπήκε το 2024 και ακόμη δε γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα ανέβουν. Δυστυχώς έτσι δεν βοηθιέται το βόλεϊ και λειτουργεί αποτρεπτικά για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα”.

Τα σετ: 25-22, 24-26, 25-16, 25-14.

Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Καρπουζάς.

Ο.Φ.Η. (Νίκος Αντωνιάδης): Μάκινεν, Ρουσόπουλος, Καρατζάς, Γκόνας, Μιχαήλοβιτς, Καπαλης / Μιχελάκης (λ), Μπαρντακτζιάν.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος):   Σοάρες, Γκιμαράες, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Μαυραγάνης,  Βασιλάκος / Σύρος (λ), Καραγεώργος (λ), Δασκαλόπουλος, Πατρινός.

 

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Άρης – Πανιώνιος 3-0

Ήφαιστος Φλώρινας – Φλοίσβος 1-3

Εθνικός – Ηρακλής 0-3

ΟΦΗ – ΑΟ Αιγιαλέων 3-1

ΡΕΠΟ Πανερυθραϊκός

Η βαθμολογία (σε 8 αγ.)

ΟΦΗ 18

Φλοίσβος 17

Ηρακλής 14

Πανιώνιος 13

Άρης 11

Α.Ο. Αιγιαλέων 9

Ήφαιστος 7

Εθνικός 6

Πανερυθραϊκός 1

Επόμενη αγωνιστική (13 Ιανουαρίου)

Αιγιαλέων – Εθνικός

Ηρακλής – Πανερυθραϊκός

Πανιώνιος – Ήφαιστος

Φλοίσβος – ΟΦΗ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr