background img
banner
banner

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ: «Παιχνίδι με παιχνίδι χτίσαμε τρίτη σερί νίκη»

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Στην υπεροπλία του α΄ ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα και τις χαμένες ευκαιρίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας:

«Σημαντική και αυτή η νίκη για την ομάδα μας. Η Ερμιονίδα ήρθε και έβγαλε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, όταν ανοίγεις το σκορ και έχεις πολλές ευκαιρίες για να τελειώσεις το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο μ’ ένα δεύτερο και μ’ ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν το κάνεις και στην πρώτη φάση στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο αντίπαλος σε ισοφαρίζει με στατική φάση και στη συνέχεια το παιχνίδι πάει στη καθυστέρηση και στη μαζική άμυνα του αντιπάλου. Χρειάζεται υπομονή, σωστή διαχείριση για να ανοίξεις τους χώρους της αντίπαλης ομάδας ώστε να πετύχεις το δεύτερο γκολ.

Δείξαμε αυτά τα στοιχεία και ανταμειφθήκαμε. Επίσης βοήθησαν τα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι για να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα και κάναμε ένα ωραίο γκολ στα τελευταία λεπτά και σφραγίσαμε με το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις την κατάκτηση τριών σημαντικών βαθμών, σε μία αγωνιστική όπου ξαναέγιναν γκέλες από τους πρωτοπόρους και νομίζω ότι ψαλιδίσαμε κι άλλο τη διαφορά.

Το σημαντικό είναι ότι ξεφεύγουμε για τα καλά από τα κάτω και όπως είπαμε στόχος μας είναι να κοιτάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Παιχνίδι με παιχνίδι χτίσαμε τρίτη σερί νίκη. Έχουμε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι με τη Μύκονο, όπου πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο γιατί είναι μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη. Πρέπει να ανεβάσουμε κι άλλο το ρυθμό μας, να δώσουν λύσεις και τα παιδιά που θα επιστρέψουν από τιμωρία για να πάρουμε ακόμη μία νίκη που νομίζω θα μας φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.»

Αναφορικά με το πόσο επηρέασε την ομάδα η ισοφάριση από την Ερμιονίδα, στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης είπε:

«Σίγουρα επηρέασε η ισοφάριση και η χρονική στιγμή που τη δεχτήκαμε. Είχαμε, όπως σας είπα, μία πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο μ’ ένα γκολ και τέσσερις-πέντε κλασσικές ευκαιρίες για να αυξήσεις το δείκτη του σκορ, όμως δεν το κάναμε. Και σαν μην έφτανε αυτό στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου δώσαμε στατική φάση στον αντίπαλο για να μπει στην περιοχή μας και δεχόμαστε την ισοφάριση.

Από κει και πέρα ο αντίπαλος έπαιξε ένα παιχνίδι καθυστερήσεων, μαζικής άμυνας, όπου ήθελε παιχνίδι υπομονής και σωστής διαχείρισης για να πετύχεις κάποιο γκολ και να τον ξεκλειδώσεις. Ευτυχώς το κάναμε με τα παιδιά να δείχνουν την ποιότητα που έχουν και ήρθε μία σημαντική νίκη.»

Σε ερώτηση για το εάν ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις ενίσχυσης της Αιγιώτικης ομάδας δήλωσε ότι πιθανότατα θα γίνει μία ακόμα.

«Νομίζω ότι θα κινηθούμε για μία ακόμη μεταγραφή. Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν περιμέναμε, οπότε νομίζω ότι θα κινηθούμε για μία ακόμη μεταγραφή. Βλέπετε ότι η ομάδα θέλει βάθος.
Είναι πολλά τα παιχνίδια και τώρα θα μπει και το κύπελλο. Θα παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή, έχουμε ταξίδια, έχουμε κάρτες και θα πρέπει η ομάδα να έχει τις επιλογές για να διεκδικήσει τα θετικά αποτελέσματα σε κάθε αγώνα.»

Στο όριο καρτών πολλοί στον Παναιγιάλειο

Γεμάτοι …κάρτες είναι οι παίκτες του Παναιγιάλειου και μαζί τους ο Ανδρέας Τσίπρας που είχε τέσσερις από τον ΑΟ Υπάτου και πήρε ακόμα μια την Κυριακή στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr