background img
banner
banner

Ο Μακρής το πρώτο μελανόλευκο γκολ για το 2024 | ΦΩΤΟ

Ο ΦΩΚΑΪΔΗΣ ΤΟ 2-1 ΣΤΟ 82΄ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Αν και απείλησε μόλις στο 2΄ ο Παναιγιάλειος με τον Μακρή να σουτάρει άουτ από καλή θέση, εν τούτοις με το παιχνίδι του στο α΄ ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάμψει την σκληροτράχηλη και καλά οργανωμένη άμυνα της Εράνης, που στόχευε να κάνει ζημιά στις κόντρα επιθέσεις.

Στο 13΄ ο Κωνσταντόπουλος έγινε επικίνδυνος ύστερα από ατομική προσπάθεια αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος και στο 25΄ σε αναμπαμπούλα στην περιοχή του Παναιγιάλειου, ο Δημητρίου έσπρωξε την μπάλα στο δοκάρι.

Ανέβασε την πίεση στο φινάλε του α΄ ημιχρόνου ο Παναιγιάλειος

Στο 24΄ ο Κραγιόπουλος σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Σαββίδη, ενώ προηγουμένως ο Μακρής είχε ανατραπεί μέσα στην περιοχή.

Προς τη λήξη του α΄ μέρους ο Παναιγιάλειος είχε ανέβει ψηλά και δημιούργησε δυο καλές φάσεις για να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Στο 41΄ από το κόρνερ του Κοντοχρήστου ο Τακίδης έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Σαββίδης, ο οποίος στο επόμενο λεπτό λειτούργησε σωτήρια και στην κεφαλιά του Μακρή ύστερα από κόρνερ του Φωκαΐδη.

Μπήκαν δυνατά στην επανάληψη οι μελανόλευκοι το 1-0 στο 55΄

Αποφασισμένοι να σημειώσουν γκολ μπήκαν στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Μανούρα και στο 54΄ πλησίασαν το γκολ με την κεφαλιά του Βασίλτση άουτ στη σέντρα του Τακίδη.

Στο 55΄ πανηγυρίστηκε το 1-0 με τον Μακρή ύστερα από κόρνερ του Κοντοχρήστου να κερδίζει όλο τον κόσμο στον αέρα, σημειώνοντας το πρώτο μελανόλευκο γκολ στη νέα χρονιά.

Πήρε μέτρα η Εράνη στο γήπεδο μετά το 60΄ και ισοφαρίζει

Η ομάδα των Φιλιατρών δεν είχε τίποτα να χάσει μετά το γκολ που δέχτηκε, έπαιξε περισσότερο επίθεση και απείλησε στο 61΄ με την κεφαλιά του Πέππα ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Μπινιέρης και απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Στο 76΄ σε αναταραχή μέσα στην περιοχή του Παναιγιάλειου, ο Πέππας έβαλε την προβολή πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί και έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

Λύτρωση από τον Φωκαΐδη

Προς στιγμή η ισοφάριση της Εράνης επηρέασε τον γηπεδούχο Παναιγιάλειο και μετά το σουτ άουτ του Μπινιέρη στο 79΄ πέρασε στην αντεπίθεση.

Στο 82΄ ο Φωκαΐδης ελίχθηκε από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ έβαλε και πάλι μπροστά τον Παναιγιάλειο

Στο 90΄ ο Μακρής έπιασε κεφαλιά άουτ από το φάουλ του Κραγιόπουλου και στο 5λεπτο των καθυστερήσεων είχαμε την οπισθοχώρηση του Παναιγιάλειου για τη διαφύλαξη της νίκης.

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας) : Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (85′ Βιλανάκης), Μακρής, Σκούτας (50′ Λουκάς), Κοντοχρήστος (85′ Κοτσόκολος), Σανδραβέλης, Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (70′ Λιάτος).

Εράνη (Θ. Γιακαλής): Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας (85′ Σινάνι), Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Πουλιάνος (85′ Λακριντής), Καραμπέτσος, Γκέβορι (80′ Μπάρκας), Δημητρίου (65′ Παπαδόπουλος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr