background img
banner
banner

Τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες, έκοψαν πρωτοχρονιάτικες πίτες

ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τους προστάτες των Γραμμάτων, Τρεις Ιεράρχες τίμησαν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου τα σχολεία της Αιγιάλειας, με εκκλησιασμό, αναφορές στον βίο και το έργο τους, αλλά και με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας! Εκτός από εκπαιδευτικούς και μαθητές, παρόντες ήταν και οι Σύλλογοι Γονέων όπως επίσης και εκπρόσωποι του δήμου Αιγιαλείας.

Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου «Γεωργία Πανουτσοπούλου- Παπασημακοπούλου», πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας σε κάθε τμήμα ξεχωριστά, με κλήρωση δώρων για τους τυχερούς του φλουριού, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Επίσης, σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων, με την αναγραφή «Σχολική Κοινότητα 5ου Δημ. Σχολείου 2024».

Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος, ο οποίος πάντα βρίσκεται δίπλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα θέματά του. Ο διευθυντής του σχολείου Αλέξης Κατεργάρης ανέφερε πως ο ίδιος και οι εκπαιδευτικοί νιώθουν το σχολείο ως μία κοινότητα μάθησης, τονίζοντας πως η πίτα αφορά όλους, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό, τους γονείς και τον δήμο. Ακολούθησε ευχάριστη συζήτηση ενώ ο τυχερός του φλουριού κέρδισε ένα όμορφο δώρο προσφορά του Συλλόγου Γονέων, όπως άλλωστε και οι πίτες.

Οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Διακοπτού σε συνεργασία με τη Διευθύντρια Έφη Ράπτη και τους καθηγητές επέλεξαν να κόψουν χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο σχολείο, μέσα σε εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα. Τα φλουριά ήταν πολλά και οι τυχεροί κέρδισαν όμορφα δώρα!

Βασιλόπιτες κόπηκαν ακόμη την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών και στο Γυμνάσιο Καμαρών, σε όμορφη ατμόσφαιρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr