background img
banner
banner

Τα «όπλα» του προπονητή Ν. Μανούρα

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

Ξεκούραστη θα έρθει η Μύκονος την Κυριακή στην Αβυθο, ύστερα από την αναβολή του αγώνα της με την Μαρκό. Δεν θα έχει τον τιμωρημένο Πινέιρο, αλλά αντίθετα από τον Παναιγιάλειο θα βρίσκεται περισσότερες μέρες εκτός επίσημης αγωνιστικής δράσης.

Η ήττα του Παναιγιάλειου τον α΄ γύρο 0-3, μπορεί να προσθέτει αισιοδοξία στο σωματείο της Μυκόνου, από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά.

Πράγματα που έχουν να κάνουν με την ομοιογένεια στο μελανόλευκο στρατόπεδο, αλλά και την σημαντική ενίσχυση που έχει προκύψει τον Γενάρη.

Μια κατάσταση τώρα πλέον αντιστρόφως ανάλογη, που και με το πλεονέκτημα έδρας φέρνει λογικά τον Παναιγιάλειο στον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Ουσία στα τελειώματα

Εκείνο που θα προσπαθήσουν οι παίκτες του Νίκου Μανούρα την Κυριακή, είναι να παρουσιάσουν μεγαλύτερη επιτυχία στις τελικές φάσεις, για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο που είδαμε στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Όταν δηλαδή η βραχεία κεφαλή στο σκορ έφερε την ισοφάριση 1-1 και δυσκόλεψε κατά πολύ την εξέλιξη του αγώνα. Υπάρχει επίσης η δυσκολία που στατιστικά συναντάμε, που θέλει τις ομάδες να παίρνουν δύσκολα νίκες σε δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Πάντως μέχρι τώρα ο Παναιγιάλειος τα έχει καταφέρει σε δυο περιπτώσεις να πάρει νίκες σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του και γιατί να μην τριτώσει το καλό;

Υπολογίζονται Μωραΐτης, Βασίλτσης

Αυξάνουν οι επιλογές του Νίκου Μανούρα για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, ύστερα από τις επιστροφές των Βασίλτση και Μωραΐτη που εξέτισαν την ποινή τους. Απουσίαζαν την προηγούμενη αγωνιστική όπως επίσης ο τραυματίας Φλώρος, με τον τελευταίο να παραμένει λογικά εκτός.

Οι αποχωρήσεις των δυο ανοίγουν την πόρτα για μια ακόμα προσθήκη

Είχαν λόγους να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Παναιγιάλειο και να αποχωρήσουν φιλικά οι Κραγιόπουλος, Κυριακίδης.
Υπάρχει λοιπόν δικαιολογία στον Παναιγιάλειο για μια ακόμα μεταγραφή, που δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί επίσημα από τον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Χωρίς Φλώρο ο Παναιγιάλειος, χωρίς Πινέιρο η Μύκονος

Δύσκολα υπολογίζεται ο Βασίλης Φλώρος στον Παναιγιάλειο ύστερα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα του Μεσολογγίου.
Από τον κυριακάτικο αντίπαλο του Παναιγιάλειου θα απουσιάσει ο Πινέιρο που είναι τιμωρημένος. Δεν έγινε το παιχνίδι με την Μαρκό, οπότε θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι της Αβύθου.

Πολλοί παίκτες στο όριο καρτών

Έχει …κιτρινίσει για τα καλά το μελανόλευκο έμψυχο υλικό, στο οποίο προστέθηκε την Κυριακή και ο νεοαποκτηθείς Ανδρέας Τσίπρας. Είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες αγωνιζόμενος με τον ΑΟ Υπάτου, πρόσθεσε ακόμα μία (5η) στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα, εισερχόμενος κι αυτός σε κίνδυνο τιμωρίας αν αντικρύσει την έκτη κίτρινη κάρτα.

Επιστροφή στην Αβυθο για την προετοιμασία

Ρεπό είχε την Τρίτη ο Παναιγιάλειος, κανονικά θα ξεκινήσουν από σήμερα οι προπονήσεις για το παιχνίδι με την Μύκονο.
Με εξαίρεση τον Βασίλη Φλώρο που αν προπονηθεί θα πάει σε ατομικό πρόγραμμα, δεν αναμένεται άλλη πρόβλημα απουσίας στους μελανόλευκους.

Οι επιλογές του προπονητή

Με τις τελευταίες προσθήκες, την επιστροφή των τιμωρημένων Βασίλτση, Μωραΐτη, αλλά και τον Παύλο Λιάτο να ξεπερνά τον τραυματισμό του και μάλιστα να σκοράρει στο προηγούμενο παιχνίδι, έχει ανέλθει για τα καλά το ετοιμοπόλεμο ρόστερ στον Παναιγιάλειο.
Αυτό που απομένει είναι το πώς θα χειριστεί την κατάσταση ο προπονητής Νίκος Μανούρας, ο οποίος καλείται να βρει τις καλύτερες επιλογές μέσα από την πλειάδα των μελανόλευκων ποδοσφαιριστών, όταν παράλληλα υπάρχει η υποχρέωση της παρουσίας πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών στην αποστολή.

Γκάιδας αντί Χρυσόπουλου στον πάγκο του ΑΕΡ Αφάντου

Επιτυχία για την ΑΕΡ Αφάντου ήταν το ισόπαλο 0-0 στο Αργος. Η διοίκηση του σωματείου της Ρόδου σκοπεύοντας σε κάποιες αλλαγές που θα κρατήσουν την ΑΕΡΑ στην κατηγορία, προέβη σε αλλαγή προπονητή.
Ο πρώην γυμναστής της Ρόδου Δημήτρης Γκάιδας (φωτο) θα πάρει την θέση του Δημήτρη Χρυσόπουλου, με τον τελευταίο να υποβάλλει την παραίτησή του ύστερα από το ματς με τον Παναργειακό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr