background img
banner
banner

Τραγωδία στις Νεραντζιές

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Τραγικό θάνατο βρήκε τη Δευτέρα  8 Ιανουαρίου ένας ηλικιωμένος άνδρας στις Νεραντζιές Δ.Ε. Συμπολιτείας καθώς εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι του, βρέθηκε απανθρακωμένος. Πρόκειται για τον Ν. Δ. 84 ετών ο οποίος εντοπίστηκε καμένος όταν άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου ειδοποιήθηκε για φωτιά σε οικία στη θέση Ανάληψη της κοινότητας Νεραντζιών και έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν, η πυρκαγιά έτεινε να σβήσει, αντίκρισαν ωστόσο το φρικτό θέαμα της απανθρακωμένης σορού του άτυχου ηλικιωμένου… Τον 84χρονο είχαν βρει οικείο του πρόσωπο καθώς και δύο ακόμη άτομα από γειτονικά σπίτια. Εντός της οικίας υπήρχαν σημάδια της πυρκαγιάς.

Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής γνωμάτευσης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από το τζάκι της οικίας. Το συμβάν προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ 12.45 και 1.00μ.μ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr