background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Διαφορετικές οι ταχύτητες και μεγάλα σκορ στον 2ο Όμιλο

Για μια ακόμα αγωνιστική είδαμε τις άμυνες χωρίς …ομπρέλα και τα γκολ να πέφτουν βροχή στις εστίες των σωματείων μικρών …ταχυτήτων

Ο Κεραυνός έστειλε στη σέντρα οκτώ φορές την Θύελλα Αιγίου, με τον Κυριάκο Αθανασίου για μια ακόμα φορά να αντιμετωπίζει προβλήματα, χωρίς να λείπουν και αυτά της τελευταίας στιγμής, αναγκασμένος να ανακατεύει την …τράπουλα λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στο Κάνιστρας.

Το μεγάλο σκορ που προκάλεσε εντύπωση ήταν το 5-0 του Πήγασου απέναντι στον Αχαϊκό (4 γκολ ο Αποσκίτης), με τους ηττημένους να έχουν πάρει τη νίκη στον α΄ γύρο και να κατέχουν ψηλότερη βαθμολογική θέση από τον Πήγασο, μέχρι τον μεταξύ τους αγώνα.

Εντυπωσιάζει στα τελευταία του παιχνίδια ο Πήγασος, ύστερα από την πρόκρισή του στο κύπελλο σε βάρος της Αιγείρας / Ακράτας, το 5-3 σε βάρος του ΑΠΣ Πάτραι και τώρα το 5-0 απέναντι στον Αχαϊκό.

Πεντάρα είχαμε και από τη Νίκη Προαστείου με τον Αντωνόπουλο να φιλοδωρεί με πέντε γκολ τον Αετό στο Ρίο(5-1) και να φτάνει στα 19 γκολ.

Η ΑΕ Καλαβρύτων έφτασε στην πηγή αλλά…

Παρά τις απουσίες της η ΑΕ Καλαβρύτων έδειξε διαβασμένη και για καλύτερη βαθμολογική θέση απέναντι στον πρωτοπόρο Αρη. Πριν δεχτεί το γκολ στις καθυστερήσεις από τον Σπανό, η ομάδα των Καλαβρύτων είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να το πετύχει αυτή.

Ανέβηκε ψηλά η Αιγείρα / Ακράτα πριν το crash test με τους πρωτοπόρους

Η Αιγείρα / Ακράτα επικράτησε εύκολα 4-0 σε βάρος του Δαβουρλή, με τον Ανδρέα Τσεκούρα που ήρθε από τον Παναιγιάλειο να συμμετέχει κι αυτός στο σκοράρισμα μαζί με τον Χρήστο Οικονόμου, αλλά και τους Γιώργο Ροδόπουλο, Δημήτρη Μητρόπουλο που μετρούν τώρα από έξι γκολ.
Το ήθελε αυτό το αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, αφού στη συνέχεια του προγράμματος …πλακώνουν τα ντέρμπι το ένα πίσω από το άλλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr