background img
banner
banner

Ζητά ενημέρωση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΕΣΣΙΑΝ

Επερώτηση σχετικά με την εξέλιξη του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022 και ειδικότερα της Δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» με αφορμή την πρόσφατη έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο ΟΠΣΑΑ κατέθεσε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Χρήστο Παΐσιο, ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Γεράσιμος Φεσσιάν.

Ο κ. Φεσσιάν στην επερώτησή του επισημαίνει πως «με δεδομένη την ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο ΟΠΣΑΑ, την 04/01/2024 και η ημερομηνία λήξης να είναι η 09/02/2024, σας καταθέτουμε την συγκεκριμένη επερώτηση.

Έχοντας υπόψη το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014 – 2022 και την πρόσκληση Δράσης 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 θα επιθυμούσαμε με να μας γνωστοποιήσετε και γι’ αυτό ερωτάσθε:

1. Ποια έργα έχετε προγραμματίσει να ενταχθούν;

2. Σε ποια φάση ωρίμανσης βρίσκονται και ποια είναι;

3. Με δεδομένο ότι οι δαπάνες που αφορούν τη μελέτη και την κατασκευή των έργων, ποια έχετε ιεραρχήσει ως πρωτεύοντα και ποια ως δευτερεύοντα;

4. Έχετε ενημερώσει σχετικά τους συνεργαζόμενους Δήμους;».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr