background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ήττες για Αιγείρα / Ακράτα και Θύελλα από Νίκη και Πάτραι

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο, ο Αρης πέτυχε και τα 4 γκολ της νίκης του σε βάρος του Πήγασου, διακόπτοντας έτσι την νικηφόρα πορεία των τελευταίων αγώνων της ομάδας του Μπεγουλακίου. Από ένα γκολ είχαν: Μητρόπουλος, Σπανός, Πανάρετος και Γεωργαντόπουλος.

Μεγάλο σκορ για μια ακόμα φορά από τον Κεραυνό, που είχε το τελικό 6-2 απέναντι στον ουραγό Αετό Ρίου, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 3΄ με τον Κατσιούρα.
Χαρακτηριστικό της συνάντησης ότι τα τέσσερα από τα έξι γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Ζησιμόπουλος, Μακρής), ο Εθνικός Πατρών δεν είχε πρόβλημα στα Προσφυγικά απέναντι στον Αχαϊκό.

Νίκη Προαστείου – Αιγείρα / Ακράτα 3-1

Πανίσχυρη στο Προάστειο η Νίκη έφτασε στις επτά νίκες επικρατώντας 3-1 σε βάρος της Αιγείρας / Ακράτας.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφτασαν να προηγούνται 3-0 πριν δεχτούν την μείωση του σκορ 1-3 από την Αιγείρα / Ακράτα στο 75΄ από τον Οικονόμου, ύστερα από την πάσα του Δ. Μητρόπουλου.

Για το σωματείο του Προαστείου είχαν σκοράρει οι Ντζάνης, Παπαδιονυσίου και Πατρώνης στο 29’, 35΄ και 60΄ αντίστοιχα.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Γ. Σταυρόπουλος (70΄ Λέση), Καραχάλιος (70΄ Αλέφαντος), Μαγγίνας, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Τσεκούρας, Δ. Μητρόπουλος, Οικονόμου, Ροδόπουλος (80΄ Νικολόπουλος)

Δαβουρλής – ΑΕ Καλάβρυτα 0-0

Στη μάχη των ουραγών έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις στις δυο εστίες και παράπονα στο φινάλε από την ΑΕ Καλαβρύτων.
Εκτός από τις εύκολες κάρτες που δέχτηκε ο Αλεξόπουλος για να αποβληθεί στο 85΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε δυο περιπτώσεις. Στην ανατροπή του Γ. Τσαβαλά στο α΄ ημίχρονο και σε χέρι μέσα στην περιοχή του Δαβουρλή από την εκτέλεση κόρνερ του Σαλάι.

Για μια ακόμα φορά θετική κρίθηκε η παρουσία του Χρήστου Ναβροζίδη κάτω από τα δοκάρια των Καλαβρύτων, που ήρθε από την Νέα Αρτάκη (Γ΄ Εθνική) στα Καλάβρυτα, όπου και κατάγεται.
ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Σαλάι, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Ντάτσι (Ρετζίνο), Ντολάνι, Γ. Τσαβαλάς

Θύελλα Αιγίου – ΑΠΣ Πάτραι 0-2

Για μια ακόμα αγωνιστική ο ΑΠΣ Πάτραι συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις του. Δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο με την Θύελλα Αιγίου, που δέχτηκε δυο γκολ σε καθοριστικά σημεία από δικά της σοβαρά λάθη. Σε φάουλ της Θύελλας η μπάλα γύρισε πίσω για να το εκμεταλλευτεί στη συνέχεια ο Νικολόπουλος και να ανοίξει το σκορ στο 42΄ 0-1.
Η Θύελλα είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Κουνάβη στο 83΄, σε ένα σημείο που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δυο επιθετικούς και τότε θα άλλαζε η εξέλιξη του αγώνα.
Στις καθυστερήσεις το Πάτραι σιγούρεψε τη νίκη του με αυτογκόλ του Νικολάου.

Θύελλα: Μεντζελόπουλος, Ράμμος (70΄ Μπελεζώνης), Νικολάου, Μαρδάς, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (70΄ Καλδίρης), Αποστολόπουλος, Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς (53΄ Μακρυγιαννάκης), Κουνάβης, Τσέλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr