background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Εθνικός Π. 4-0 έθεσε εκτός play off την Αιγείρα / Ακράτα | ΦΩΤΟ

Ιδανικό το ξεκίνημα στον αγώνα της με τον Εθνικό η Αιγείρα / Ακράτα που φάνηκε να κερδίζει τις μάχες στον χώρο του κέντρου, να δημιουργεί και να τελειώνει φάσεις. Η πορεία του αγώνα όμως παρουσίασε στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας την απουσία βασικών συστατικών, που ήσαν άκρως απαραίτητα για την κρισιμότητα αυτού του αγώνα. Δεν είχε δηλαδή το πάθος που βλέπεις στην ομάδα όταν θέλει περισσότερο από τον αντίπαλο το παιχνίδι, δεν είχε την κατάλληλη πείρα να διαχειριστεί τα δύσκολα κομμάτια της συνάντησης, δεν είχε την απαραίτητη ουσία στις φάσεις που είναι …μισό γκολ.

Η Αιγείρα / Ακράτα τις φάσεις ο Εθνικός τα γκολ στο α΄ μέρος

Στο 8΄ στη σέντρα του Δ. Μητρόπουλου ο Τσίτσαρης παρ’ ολίγο αυτογκόλ και μετά το κόρνερ κεφαλιά ο Κουτρόπουλος άουτ.

Στο 12΄ από το κόρνερ του Οικονόμου η κεφαλιά του Μαγγίνα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή του τέρματος του Εθνικού.

Μεγάλη ευκαιρία λίγο μετά από τον Δ. Μητρόπουλο που πήρε από τον Τσεκούρα και αποκρούστηκε από τον Καλλιακμάνη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα τα γκολ του Εθνικού

Και ενώ έμοιαζε θέμα χρόνου το γκολ της Αιγείρας / Ακράτας, στο 32΄ ο Νικολόπουλος έβγαλε ασίστ και ο Γιάννης πέτυχε το 1-0 για τον Εθνικό.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την Αιγείρα / Ακράτα στο προσκήνιο. Στο 38΄ πρόλαβε ο Βγενόπουλος τα χειρότερα για την εστία του, στο 40΄ κεφαλιά του Δ. Μητρόπουλου άουτ, στο 41΄ ο Δ. Μητρόπουλος ανατράπηκε στο όριο της περιοχής από τον Τσίτσαρη και το φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο, στο 43΄ ο Μαχαίρας μόνος του πλάσαρε άουτ και στη λήξη του ημιχρόνου ο καλύτερος παίκτης του Εθνικού Ανδρέας Χούσα, σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ από μακρινή απόσταση για το 2-0.

Με το 3-0 τέλειωσαν όλα για την Αιγείρα / Ακράτα

Η ομάδα το Φίλιππου Σχοινά είχε στο 51΄ μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κουτρόπουλου άουτ και στο 56΄ στη σέντρα του Κυρίκου δεν πρόλαβε να …ακουμπήσει την μπάλα ο Ροδόπουλος να την στείλει στην κενή εστία.

Αμέσως μετά στην πρώτη φάση του Εθνικού στο β΄ μέρος, ο Γιάννης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και γκολ για το 3-0 στο 57΄.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι είδαν ότι χάνουν το παιχνίδι, αντέδρασαν πάλι για ένα γκολ μετά το 70΄ με τον Ροδόπουλο να αποκρούεται από τον Καλλιακμάνη, όπως και στο 81΄ η κεφαλιά του Καραχάλιου, στο 83΄ το σουτ του Μαγγίνα και στο 90΄ του Νικολόπουλου.

Ενδιάμεσα ο Χριστοδουλόπουλος στο 75΄ από πάσα του Χούσα, είχε διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Μαχαίρας (65΄ Γ. Σταυρόπουλος, Κυρίκος (69΄ Νικολακόπουλος), Τσεκούρας (69΄ Αλέφαντος), Δ. Μητρόπουλος, Κουτρόπουλος, Ροδόπουλος (76΄ Λέσι).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr