background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ – PRE LEAGUE: Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έχασε 1-3 από τον Πανιώνιο και αναζητά ένα… θαύμα

ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 5ΗΣ ΘΕΣΗΣ

Η προχθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 1-3 σετ μοιάζει καταδικαστική για τον Α.Ο. Αιγιαλέων στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της 5ης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στα πλει οφ της Pre League.

Για να γίνει το “θαύμα”, θα πρέπει αρχικά την επόμενη αγωνιστική (που έχει ρεπό) να χάσει στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής από τον ΟΦΗ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα παραμείνει η διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στους 7 βαθμούς (21-14), τους οποίους υποδέχεται τη μεθεπόμενη αγωνιστική στο Αίγιο. Με “καθαρή” νίκη η διαφορά θα μειωθεί στους 4 πόντους (21-17) και στις δύο τελευταίες στροφές θα πρέπει ο Α.Ο. Αιγιαλέων να κάνει το “2 στα 2” με ΟΦΗ (εντός), Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εκτός) και ο “γηραιός” να πάρει μόλις έναν βαθμό με Εθνικό (εντός) και Πανερυθραϊκό (εκτός) ή στη χειρότερη περίπτωση 2, ώστε να ισοβαθμίσουν οι δύο ομάδες στους 23 πόντους. Πολύ δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί, σε συνδυασμό και με τη δυναμικότητα των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής, αλλά αυτή είναι και η έννοια του όρου “μαθηματικές ελπίδες”.

Η αιγιώτικη ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς κόντρα στο πρώτο σετ και με “όπλο” το μπλοκ και το πήρε με 25-21. Εξαιρετική ήταν και και η εμφάνιση και στο δεύτερο σετ και έδειξε ότι μπορεί να κάνει 2-0 αλλά τελικά το έχαε στις λεπτομέρειες με 22-25. Στη συνέχεια “κατέρρευσε” χάνοντας εύκολα τα δύο υπόλοιπα (16-25, 19-25), γεγονός πάντως όχι ασυνήθιστο στη φετινή σεζόν που του έχει στοιχίσει την ήττα σε αρκετά παιχνίδια.

Διαιτητές: Γεράνιος – Γκόλφης

Τα σετ: 25-20, 22-25, 16-25, 19-25.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Σοάρες, Γκιμαράες, Μούρτζης, Γεωργάτος, Βασιλάκος, Λιθαθηνός / Καραγεώργος (λ), Δασκαλόπουλος, Πομώνης, Πατρινός.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Μαρσέλλος, Ζέλερ, Παλέντζας, Γκένοφ, Δανιήλ, Δημητριάδης / Γκρίλλας (λ), Πλεμμένος (λ), Λέλος, Κωνσταντινίδης, Σασσάτης, Χατζηνικολάου, Αρμάος, Βλαβιανός.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φλοίσβος 31
—————————-
ΟΦΗ 27
Άρης 23
Πανιώνιος 23
Ηρακλής 21
—————————-
Ήφαιστος 16
ΑΟ Αιγιαλέων 14
Εθνικός 8
Πανερυθραϊκός 8

Επόμενη αγωνιστική
(24 Φεβρουαρίου)
ΓΣ Πανιώνιος – ΜΓΣ Εθνικός
ΑΟ Φλοίσβος – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΠΣ Ήφαιστος – ΑΣ Άρης
ΝΓΣ Ηρακλής – ΟΦΗ
ΑΟ Αιγιαλέων ΡΕΠΟ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr