background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πολύτιμη νίκη η Αιγείρα / Ακράτα 2-1 τον Πήγασο

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η 4ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF

Οι γηπεδούχοι υπερίσχυσαν στα δυο ντέρμπι της Κυριακής. Κεραυνός και Αιγείρα / Ακράτα υπερίσχυσαν απέναντι σε Νίκη Προαστείου και Πήγασο αντίστοιχα, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς στον τελικό σχηματισμό της πρώτης 4άδας την επόμενη τελευταία αγωνιστική.

Αιγείρα / Ακράτα – Πήγασος 2-1

Το αποκλειστικά νίκη άγχωσε τους παίκτες της Αιγείρας / Ακράτας που ξεκίνησαν «κουμπωμένοι» το παιχνίδι με τον Πήγασο, δεχόμενοι γκολ στο 22΄ από τον Αναγνώστου. Το γκολ αυτό επέδρασε θετικά στους γηπεδούχους που γρήγορα «ξύπνησαν» κι έφτασαν στην ισοφάριση 1-1 στο 32΄ με κεφαλιά του Δ. Μητρόπουλου από σέντρα Κυρίκου. Το προβάδισμα και το τελικό 2-1 για την ομάδα του Φ. Σχοινά ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαγγίνα στο 60΄, που είχε κερδίσει ο Μητρόπουλος από τον τερματοφύλακα Κατσαΐτη. Με νίκη στα Προσφυγικά σε βάρος του Εθνικού, η Αιγείρα / Ακράτα θα σιγουρέψει την στελέχωσή της στην πρώτη 4άδα.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Κουτρόπουλος, Μαχαίρας, Τσεκούρας (90΄ Λέσης), Κυρίκος (85’ Αλέφαντος), Δ. Μητρόπουλος (80΄ Νικολόπουλος) , Ροδόπουλος.

Αχαϊκός – ΑΕ Καλαβρύτων 1-0

Καλύτερη η ομάδα των Καλαβρύτων στο Σαραβάλι, είχε τις ευκαιρίες να πάρει αποτέλεσμα, κέρδισε τις εντυπώσεις, έχασε το παιχνίδι.

Από το ξεκίνημα κινήθηκε επιθετικά η ομάδα του Κωστή Βλάχου και το γκολ που σημείωσε στο 5΄ ο Γιώργος Τσαβαλάς, ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιτ, όπως υποστηρίζουν οι της ΑΕΚ.

Ο Ρετζίνο έχασε ευκαιρία από την πάσα του Ντολάνι να ανοίξει το σκορ στο 8΄, κάτι που κατάφερε στο επόμενο λεπτό για τον Αχαϊκό ο Παπαγεωργίου το 1-0. Στο 15΄ νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ με το δοκάρι του Ρετζίνο και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ο β΄ βοηθός Σακελιας υπέδειξε οφ σάιτ, ξεσηκώνοντας νέες διαμαρτυρίες από την ομάδα των Καλαβρύτων.

Η τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο 40΄ που αποκρούστηκε από τον Ναβροζίδη.

Στην επανάληψη η ΑΕ Καλαβρύτων κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με τον Τσαβαλά στο 60΄ και τον Αχιλλέα Δαφαλιά στο 85΄, για να τους πει όχι ο τερματοφύλακας Σιδέρης, που είχε αρκετή δουλειά στο παιχνίδι.

ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Μπαχάς, Παπαδόπουλος, Θεοδοσίου (55΄ Αντριάνο), Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Ρετζίνο (70΄ Αχ. Δαφαλιάς), Ντολάνι, Γ. Τσαβαλάς.

Αρης Πατρών – Θύελλα Αιγίου 6-0

Μεγάλο σκορ στα Προσφυγικά για τον πρωτοπόρο Αρη Π. που σημείωσε έξι γκολ απέναντι στην Θύελλα Αιγίου. Χατ τρικ από τον Γιάννη Σπανό, δυο από τον Καλόφωνο και ένα από τον Παρασκευόπουλο ήταν τα γκολ της νίκης του Αρη.

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Μυλωνάς, Νικολάου, Μακρυγιαννάκης, Σωτηρόπουλος, Γκοτσόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουνάβης, Ριτσινιάς, Τσέλα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr