background img
banner
banner

Α.Ε. ΑΙΓΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Λευκή ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

ΈΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Δίκαιη σε γενικές γραμμές η χωρίς γκολ ισοπαλία ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα / Ζήρια. Αν είχε νικηφόρο αποτέλεσμα μια από τις δυο ομάδες, θα βρισκόταν στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Κι αυτό διότι ο Αστέρας Λεοντίου ηττήθηκε 0-4 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, για να μειωθεί πάλι η διαφορά από τους διώκτες του στον ένα βαθμό.

Στην κορυφή βρέθηκε και η Πάτρα 2005 μετά τη νίκη της 4-1 την ΑΕ Αρόης.

Ωραίο παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς από τους αντιπάλους στο γήπεδο Πλαστήρα, χωρίς τελικά κάποιο γκολ, ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 0-0.

Τη νίκη που είχε ανάγκη ο Απόλλων Αιγίου, την κατέκτησε απέναντι στον Απόλλωνα Εγλυκάδας 3-1.

Άνοιξε γρήγορα το σκορ η Τέμενη έφτασε σε εύκολο 4-0 κόντρα στους Πετεινούς.

Χωρίς να …φορτσάρει ιδιαίτερα η Αβυθος 3-1 τον ουραγό Αίαντα.

ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 0-0

Σε πολύ όμορφη συνάντηση εξελίχθηκε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Αιγίου και τον Αχιλλέα Καμαρών. Η μπάλα πάνω – κάτω, οι τελικές …μύριζαν γκολ όμως παρέμειναν στο φινάλε χαμένες ευκαιρίες. Όπως αυτή του 62ου λεπτού όταν ο Ραμαντάνης αστόχησε σε κενή εστία, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Νικολόπουλου.
Άγρια ομορφιά πήρε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, εκεί που οι αντίπαλοι έψαξαν το γκολ ρισκάροντας στην άμυνά τους και δημιουργήθηκαν έτσι οι περισσότερες φάσεις του αγώνα.

ΑΕ Αιγίου: Νικολακόπουλος, Γκιζέλης, Κωσταρίδης, Γεωργακόπουλος, Μάλλιος, Ε. Αϊντίν, Καπετσώνης (59΄ Τζιαντομένικο), Δαλικάνης, Αλεξόπουλος, Α. Αϊντίν, Μπάσα
Αχιλλέας: Μερκούρης, Μούκας, Χύσα, Σπανός, Τσαμτσούρης, Ασημακόπουλος (89΄ Ντακούλιας), Πέτσι, Ραμαντάνης, Μπούρδος, Καρέλας, Βαφειάδης (58΄ Κανάγιας)

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr