background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παρέμειναν στο προσκήνιο της κορυφής με νίκες

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ 3-1 ΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2-1 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η Πάτρα 2005 είχε ακόμα μια σημαντική νίκη (3-0 τον Αστέρα Λεοντίου και παρέμεινε στην κορυφή. Ο Φοίνικας / Ζήρια που επικράτησε 3-1 σε βάρος του Αστέρα Τέμενης πέρασε στην 2η θέση, ευνοημένος από την ήττα του Ηρακλή στις Καμάρες, που έφερε τον Αχιλλέα στην 4η θέση.

Πολύτιμες νίκες για ΑΕ Αιγίου (4-1 στην Αβυθο) και Πανιώνιο / Αχιλλέα (2-0 τον Αίαντα) που τους κράτησαν πάνω από τα play out. O Απόλλων Εγλυκάδας είχε το 5-1 σε βάρος των Πετεινών και απειλεί τις ομάδες που προπορεύονται, αφού έχασαν βαθμούς.

Φοίνικας / Ζήρια – Αστέρας Τέμενης 3-1

Στάθηκε καλά στα πρώτα λεπτά ο Αστέρας στο γήπεδο της Ζήριας, έδειξε να διεκδικεί ένα γκολ, το οποίο όμως ήρθε από τους γηπεδούχους με τον Δ. Καραΐνδρο στο 20΄. Στο 28΄ ο Γ. Καραΐνδρος σε πέναλτι που κέρδισε ο Κουκίδης από τον Τάφα (απέκρουσε χέρι και αποβλήθηκε), αποκρούστηκε από τον Μπαλαφούτη. Με παίκτη λιγότερο από το 28΄ ο Αστέρας από την αποβολή του Τάφα, παρέμενε ανταγωνιστικός και έφτασε στην ισοφάριση 1-1 στο 37΄ με απ’ ευθείας φάουλ του Γκιόκα.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) ο Δ. Καραΐνδρος ανέβασε το σκορ στο 2-1 και λίγο αργότερα (53΄) ο Λούλια διαμόρφωσε το 3-1, για να «καθαρίσει» έτσι με την υπόθεση νίκη ο Φοίνικας / Ζήρια.

Φοίνικας / Ζήρια: Βαρελάς, Εργκι, Φίλιας (80΄ Φραντζής), Ραυτόπουλος, Κουκίδης (68΄ Χρυσανθόπουλος), Γλωσσίδης, Λούλια (55΄ Τέρπος), Δ. Καραΐνδρος (80΄ Αναστόπουλος), Γ. Καραΐνδρος, Βεΐζι (55΄ Καυγάς , Νικολακόπουλος
Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Γκιόκα, Βαγγελάτος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Νικολακόπουλος (84΄ Ζαφειρόπουλος), Τάφα, Μαυρούλιας (76΄ Λελούδας), Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας, Μαρής

Αβυθος – ΑΕ Αιγίου 1-4

Στο γήπεδο Αβύθου η ΑΕ Αιγίου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχει πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων στο πρώτο 20λεπτο, με τα γκολ των Αλεξόπουλου και Μπάσα (πέναλτι). Ακολούθησε η άμεση μείωση της Αβύθου στο 22΄ 1-2 με τον Ευθυμίου, αλλά στο 37΄ πάλι ο Μπάσα διαμόρφωσε το 1-3 για την ΑΕ Αιγίου. Στο β΄ μέρος η Αβυθος ανέβασε την απόδοσή της, χωρίς όμως να μπορέσει να μειώσει στο σκορ και να επιστρέψει στο παιχνίδι, περισσότερο όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Τσάκουλη στο 75΄. Η ΑΕ Αιγίου διεύρυνε το σκορ 4-1 στο φινάλε με τον Σάντρι Αϊντίν.

Αβυθος: Χατζηάι (46΄ Ανδρουτσόπουλος), Τσάκουλης, Βλαχοσωτήρος, Φιλιππάτος (46΄ Ρόζος), Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς (46΄ Ροδόπουλος), Κουμπέτσος, Πολυχρονόπουλος, Ευθυμίου (82΄ Σκανδάμης), Κανελλής (82’ Μποδιώτης).
ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος (70΄ Φιλιππόπουλος), Γκιζέλης, Κωσταρίδης (81΄ Τσεκούρας), Γεωργακόπουλος, Μάλλιος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος (65΄ Τζιαντομένικο), Δαλιάνης (65΄ Κόλα), Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Μπάσα (81’ Κωστόπουλος).

Αχιλλέας Καμαρών – Ηρακλής Πατρών 2-1

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Αχιλλέας, είχε τα γκολ στο β΄ ημίχρονο όταν ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του. Ο Κώστας Κανάγιας διαμόρφωσε το 2-0 στο 57΄ και το 63΄. Ο Ηρακλής μείωσε με πέναλτι που κέρδισε από τον Μερκούρη ο Φούντζουλας και το εκτέλεσε ο ίδιος για το τελικό 2-1 στο 74΄.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Παπασπυρόπουλος (33΄ λ.τ Βαφειάδης (85΄ λ.τ. Καττές), Χύσα, Ασημακόπουλος (59΄ λ.τ. Ντακούλιας), Τσαμτσούρης, Σπανός, Μούκας, Κανάγιας (86΄ Λουράκης), Ραμαντάνης, Μπούρδος, Πέτσι.

ΑΕ Αρόης – Απόλλων Αιγίου 2-2

Ο Απόλλων βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ραυτόπουλου με πέναλτι στο 59΄ που χρεώθηκε στον Κατσαρό. Ο διαιτητής Μαρδάς απέβαλλε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σπυρόπουλο για την διαμαρτυρία στην απόφαση. Ο Απόλλων ανέτρεψε την κατάσταση με το πέναλτι του Λαλιώτη 1-1 στο 69΄ (το κέρδισε ο Τίτο από τον Βερβέρογλου) και 1-2 από τον Παλαιολογόπουλο στο 78΄.
Η ΑΕ Αρόης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 με το γκολ του Γιαννακόπουλου στο 85΄.
Απόλλων: Πετρόπουλος, Ντόγια (84΄ Σανδραβέλης), Ράνγκα, Κατσαρός, Τρακαδάς, Κεφαλωνίτης (46΄ Τσαμολιάς), Παπασούλης, Τίτο, Λαλιώτης, Παλαιολογόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr