background img
banner
banner

«Η Πούλια και ο Αυγερινός»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

Ο θίασος για παιδιά Μαγικές Σβούρες και η Melisma Events παρουσιάζουν σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το μαγικό ελληνικό παραμύθι «Η Πούλια και ο Αυγερινός». Η εμφάνισή τους θα γίνει στο Αίγιο, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλω», την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί.

Η φετινή χρονιά θα είναι για τα παιδιά η πιο φωτεινή, μιας και ο ουρανός θα είναι γεμάτος αστέρια. Ο Δημήτρης Αδάμης, ο αγαπημένος σκηνοθέτης των παιδιών, μετά τον «Δον Κιχώτη» και «Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον», γιορτάζοντας, με τις Μαγικές Σβούρες, 20 χρόνια στο Θέατρο για παιδιά, έρχεται να διηγηθεί ένα μαγικό ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι!!! «Η Πούλια και ο Αυγερινός » είναι η παράσταση που θα λάμψει στον ουρανό της καρδιάς όλων μας αυτή τη χρονιά.

Οι συντελεστές της παράστασης

Κείμενο -Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης, Σκηνικά- Κοστούμια: Δόμνα Ζαφειροπούλου-μαγικές σβούρες, Κίνηση – Χορογραφία: Έλενα Γεροδήμου, Ειδικές Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού, Μουσική τραγουδιού φινάλε: Τατιάνα Ζωγράφου, Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης, Στίχοι-Μουσική Επιμέλεια – Φωτισμοί: Δημήτρης Αδάμης, Βοηθός σκηνοθέτη: Βασίλης Γροντής, Παραγωγή: Μαγικές Σβούρες – Melisma Events, Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Δάφνη Δουβίκα, Αντώνης Καραθανασόπουλος, Πασχάλης Μερμιγκάκης, Κωνσταντίνος Μητράκας, Έλενα Πελαγία.
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: more.com και ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ». Προπώληση 10 ευρώ / Γενική είσοδος 12 ευρώ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6980444844, 6948744988.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr