background img
banner
banner

Οργανώνεται εν όψει αντιπυρικής περιόδου ο δήμος Αιγιαλείας

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σε συγκρότηση ομάδας εργασίας για την σύνταξη του «Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών του Δήμου Αιγιαλείας» προχώρησε ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος. Οι νέες κλιματολογικές συνθήκες και η ανάγκη τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση έκτακτων περιπτώσεων, ωθούν την Πολιτική Προστασία του δήμου να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Έτσι, μετά και τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προχώρησε η συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη σύνταξη των ειδικών σχεδίων οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δη για την προληπτική απομάκρυνση πολιτών του δήμου για λόγους προστασίας από εξελισσόμενη ή επικείμενη καταστροφή εξαιτίας δασικών πυρκαγιών.

Από ποιους αποτελείται η ομάδα

Η ομάδα που συγκροτήθηκε αποτελείται από τους εξής: 1. Καλογερόπουλος Δημήτριος, Δήμαρχος του Δήμου Αιγιαλείας, ως Επικεφαλής της ομάδας εργασίας, με αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο Φιλιππάτο Δημήτριο. 2. Ροδόπουλος Βασίλειος , Αστυνομικός Υποδιευθυντής Α.Τ Αιγιαλείας ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αναστασόπουλο Ιωάννη, Υπαστυνόμο Α΄. 3. Ζαφειρόπουλος Ανδρέας Επιπυραγός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου ως μέλος 4. Κλάγκου Ελένη Υποπλοίαρχος, Διοικητής Γ΄ΛΤ Αιγίου ως μέλος με αναπληρωτή τον Ανθυποπλοίαρχο Ραυτόπουλο Βασίλειο. 5. Κανελλοπούλου Αγγελική Διευθύντρια ΕΚΑΒ Πάτρας ως μέλος με αντικαταστάτρια την Τσιμά Κλεονίκη Προϊσταμένη Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.

Η ομάδα εργασίας θα συνεδριάζει μετά από τηλεφωνική πρόσκληση του Επικεφαλής. Στις συνεδριάσεις θα συμμετέχει ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Φώτης Κουρτάκης καθώς και ο υπάλληλος του Δ. Αιγιαλείας Θρασύβουλος Γαβαθόπουλος για γραμματειακή υποστήριξη. Το Ειδικό Σχέδιο Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών του Δήμου Αιγιαλείας θα συνταχθεί το συντομότερο δυνατό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr