background img
banner
banner

Παρουσίαση Δράσεων για ίδρυση μικρομεσαίων και τουριστικών επιχειρήσεων

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου My Way Hotel & Events, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, από το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» & «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027». Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, της ΔΕΠ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο οποίος αφού χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη σημασία και την αναγκαιότητα της ορθής και άμεσης ενημέρωσης της επιχειρηματικότητας, όσον αφορά τις νέες δράσεις της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Εντάχθηκαν και διαχειρίστηκαν 35.326 έργα

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα στελέχη της ΔΕΠ, που με τη δουλειά τους και τον ζήλο τους έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενδεικτικά αναφέροντας πως την προγραμματική περίοδο 2014-2020, εντάχθηκαν και διαχειρίστηκαν 35.326 έργα, συγκριτικά με την περίοδο 2007-2013 που τα ενταγμένα έργα ήταν 5.652. Για την Αχαΐα τόνισε πως την προγραμματική περίοδο 2014-2020 τα έργα που εντάχθηκαν και υλοποιήθηκε το επιχειρηματικό τους σχέδιο, ανέρχονται σε 6.222, σε αντίθεση με την περίοδο 2007-2013 που ήταν 863.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Γενική Διευθύντρια της ΔΕΠ Μάγδα Πετροπούλου, τις παρουσιάσεις των προσκλήσεων ο υπεύθυνος των δράσεων Ιωάννης Βυζάς, ενώ εκ μέρους της Μονάδας Α2 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα», συμμετείχαν τα στελέχη, Α. Φαλαγγά και Σ. Βισίλια. Η εκδήλωση μεταδόθηκε Live Streaming μέσω των κοινωνικών δικτύων της ΔΕΠ, με την απήχηση του κοινού να ξεπερνάει τους 2.500 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ την παρακολούθησαν δια ζώσης μεταξύ άλλων σύμβουλοι επιχειρήσεων και δυνητικοί επενδυτές. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις παρατηρήσεις επί των δράσεων και τα ερωτήματά τους και να λάβουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις από τα στελέχη, τόσο της ΔΕΠ, όσο και της ΕΥΔ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr