background img
banner
banner

«Προποντίς», Σύλλογος «ζωντανός» και δραστήριος!

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ

Από θετική διάθεση και πολύ κέφι συνοδεύτηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου «Προποντίς», το απόγευμα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, στο café- restaurant «Βοστίτσα», στα Ψηλά Αλώνια Αιγίου. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από μέλη και φίλους του Συλλόγου του Συνοικισμού Νικ. Πλαστήρα, που μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, ευχόμενοι τα καλύτερα για το 2024.

Προσφέρθηκαν η γευστική βασιλόπιτα και διάφορα γλυκίσματα, ενώ ακολούθησαν τραγούδι και χορός με τους μουσικούς Βασίλη Σκανδάμη και Παναγιώτη Τρίψα να ξεσηκώνουν το κοινό με τη μουσική και τις ερμηνείες τους.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης, π. Αγαθόνικος Τσάκαλος, προτρέποντας τους κατοίκους του Συνοικισμού να κρατούν «ζωντανό» και δραστήριο τον Σύλλογο, ευχόμενος «καλά έργα».

Πόπη Μανεσιώτη: «Να ενδυναμώσουμε τον Σύλλογο, το χρωστάμε στους προγόνους μας»

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου Πόπη Μανεσιώτη, η οποία έκοψε κάθε κομμάτι της πίτας για ένα από τα χωριά της Μικράς Ασίας από τα οποία προήλθαν οι πρώτοι κάτοικοι του Συνοικισμού, πριν τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στη συνέχεια εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι παρέστησαν τονίζοντας πως και η ίδια δεν περίμενε τόσο μεγάλη συμμετοχή. Τόνισε ακόμη πως πρέπει όσοι διαμένουν στον Συνοικισμό ή έχουν έστω μία μικρή καταγωγή από τη Μικρά Ασία, να πλαισιώσουν τον Σύλλογο, «ώστε να τον ενισχύσουμε και να τον κάνουμε πιο δραστήριο, πιο ζωντανό, διότι το χρωστάμε στους προγόνους μας και στην πρώην πρόεδρο Ελένη Καβούνη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραΐσκος, Μαρία Ιατροπούλου και Μαρία Αγγελοπούλου, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Σωκράτης Μαυρίδης και Ελευθερία Μαρνέλη και η εκπρόσωπος της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου, Θεώνη Σταθοπούλου.

Το φλουρί της πίτας δεν ήταν ένα αλλά πέντε, με τους πέντε τυχερούς (ανάμεσα στους οποίους και η αντιδήμαρχος κ. Ιατροπούλου) να κερδίζουν όμορφα δώρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr