background img
banner
banner

Σε εκλογές με μπλόκο διαρκείας

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ -ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΤΡΙΝΙΑΣ»

Άκαμπτοι και ακούραστοι από τις συνθήκες του καθημερινού μπλόκου και των κινητοποιήσεων παρουσιάζονται οι αγρότες – μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» που δείχνουν μάλιστα πρωτόγνωρο σθένος στον αγώνα τους.

Από χθες μάλιστα, μέσα από τη διαδικασία εκλογών, ενδυναμώνουν κι άλλο τον σύλλογό τους, καθώς η δράση τους για την επιβίωση του κλάδου τους, συνεχίζεται…

Την Παρασκευή το απόγευμα, οκτώ τρακτέρ και εξήντα αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο του Αιγίου με συνθήματα και ομιλίες, δίνοντας το στίγμα στους Αιγιαλείς ότι πρόκειται για διαρκή αγώνα των ανυποχώρητων παραγωγών. Αμέσως μετά την επιστροφή στο μπλόκο του Σελινούντα, οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες πραγματοποίησαν πορεία προς τη Νέα Εθνική Οδό και αποκλεισμό αυτής για είκοσι λεπτά.

Το Σάββατο έγινε νέο μπλόκο στην Παλαιά Εθνική Οδό, όπως και χθες Κυριακή οπότε και ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία.

Δυνατός Αγροτικός Σύλλογος σημαίνει και δυνατός αγρότης

Από τον Αγροτικό Σύλλογο τονίζονται τα εξής: Σύμφωνα με την από 28 Ιανουαρίου απόφαση της γενικής συνέλευσης για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής, καλούμε όλους τους αγρότες και όσους συμπληρώνουν το εισόδημά τους από την αγροτική παραγωγή, να εγγραφούν στον σύλλογο και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας. Όλο το προηγούμενο διάστημα με τις δυναμικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα, έγινε σαφές ότι οι αγρότες έχουμε τη δύναμη να διεκδικούμε μέτρα για την επιβίωσή μας κόντρα στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν. Δυνατός Αγροτικός Σύλλογος σημαίνει και δυνατός αγρότης οι εκλογές ξεκινούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο μπλόκο του Σελινούντα 6.00-9.00. Στη συνέχεια θα γίνει η περιφορά της κάλπης στα εξής χωριά: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 7.00-9.00 στο Διακοπτό, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 7.00-9.00 στην Κουνινά, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 7.00-9.00 στην Άβυθο, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 7.00-9.00 στην Αιγείρα και Παρασκευή 1 Μαρτίου 7.00-9.00 στις Καμάρες. Τέλος ο Αγροτικός Σύλλογος μετέχει μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου το πρωί στην πλατεία, από τα εργατικά σωματεία που συμμετέχουν στην γενική εικοσιτετράωρη απεργία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr