background img
banner
banner

Τίμησαν την Προσκοπική Κίνηση

ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου εορτάζει η μεγαλύτερη εθελοντική παιδαγωγική κίνηση για νέους σε όλο τον κόσμο: η Προσκοπική Κίνηση! Η παγκόσμια «Ημέρα Σκέψης», είναι αφιερωμένη στην ημέρα γέννησης του Ιδρυτή της Προσκοπικής Κίνησης, Λόρδου Baden-Powell, ο οποίος μέσω του οράματός του, συνεχίζει να προσφέρει στους νέους δεξιότητες ζωής, ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες και να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Οι Ενήλικοι Πρόσκοποι της Αιγιάλειας σε συνεργασία με την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Αιγιαλείας και με τον συντονισμό της εκδήλωσης από τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων της ΠΕ Δυτικής Πελοποννήσου Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, τίμησαν την ημέρα αυτή, στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων των Προσκόπων Αιγίου (εργ. κατοικίες Αγίων Αποστόλων) με αναπόληση ενθυμημάτων από την προσκοπική τους ζωή και προσκοπικά τραγούδια ενώ η βραδιά έκλεισε με ψητά εδέσματα.

Παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι και μέλη του Προσκοπισμού, μεταξύ άλλων η Αρχηγός του 1ου Συστήματος Ν/Π Αιγίου Αγγελική Βαγενά, η Πρόεδρος της ΕΚΣ του 1ου Ν/Π Αιγίου Αργυρή Αλεξοπούλου, ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αιγιαλείας Δημήτρης Γιοβάς και οι Υπαρχηγοί Διονύσης Λουκόπουλος και Γιώργος Παπανικολόπουλος και πρώην Τοπικοί Έφοροι, Αρχηγοί Συστημάτων και Βαθμοφόροι.

Τέλος την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο παραδοσιακή ελληνική βραδιά για όλα τα Μέλη και Φίλους του Προσκοπισμού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr