background img
banner
banner

Συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 7.30 το απόγευμα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου, μπορούν να θέσουν θέματα τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Γραφείου.

Κάθε Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα θέμα. Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο κατά την έναρξη της συνεδρίασης, για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία θέματα που προτείνονται από Συμβούλους της πλειοψηφίας.

Επιπλέον των ανωτέρω δέκα θεμάτων, έως δύο θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο θέματα από τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr