background img
banner
banner

Επιστροφή στις νίκες με 5άρα ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

Μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 20΄ ο Παναιγιάλειος με το εύστοχο πέναλτι του Μακρή, που κέρδισε ο Φωκαΐδης από τον Νικολάου, πίεζε ασφυκτικά την εστία του Πανελευσινιακού. Είχε τρεις ευκαιρίες με τον Μακρή με κεφαλιές στο 4΄, 5΄ και με ανάποδο ψαλίδι στο 7΄ και διπλή ευκαιρία στο 18΄ με τους Βασίλτση – Μακρή.

Το επιθετικό κρεσέντο συνεχίστηκε με τον Τρέσα να σουτάρει άουτ στο 24΄, στο 25΄ κεφαλιά ο Βασίλτσης και εντυπωσιακή φάση στο 28΄ με τον Βασίλτση με σουτ στην κίνηση από την ασίστ του Φωκαΐδη να αποκρούεται από τον Μίρκα.

Στο 29΄ σέντρα ο Σανδραβέλης και γυριστό σουτ άουτ ο Βασίλτσης.

Πρώτη τελική στην εστία του Παπαδόπουλου ήταν το διαγώνιο σουτ του Σκέντζου άουτ στο 35΄ και ακολούθησε στο 42΄ καλή ευκαιρία άουτ από τον Τσιάβο.

Νωρίτερα όμως ο Βασίλτσης είχε διαμορφώσει το 2-0 στο 41΄.

 Επιθετικός και στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος

Οι μελανόλευκοι δεν επαναπαύτηκαν στο 2-0 και παρέμειναν στην επίθεση με την έναρξη του β΄ μέρους.

Στο 52΄ ο Τσίπρας από την σέντρα του Βασίλτση έπιασε κεφαλιά άουτ, στο 54΄ ο Μίρκα απέκρουσε σουτ του Τρέσα.

Δυο γρήγορα γκολ για το 3-1

Στο 55΄ ο Τσίπρας διαμόρφωσε το 3-0 και στο 58΄ ο Ζαρίκος με διπλή προσπάθεια μείωσε σε 1-3. Ακολούθησε το μακρινό σουτ δοκάρι του Τσιάβου στο 67΄, φάση που σοβάρεψε τον Παναιγιάλειο κι άρχισε να μονοπωλεί πάλι το ενδιαφέρον με τις επιθέσεις του.

Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 72΄ από την σέντρα του Μακρή το στρώσιμο του Λιάτου με κεφαλιά στον Τσίπρα που σούταρε άουτ.

Το 4-1 από την σέντρα του Θεοφανόπουλου και την κεφαλιά γκολ του Μακρή στο 81΄και το 5-1 από την σέντρα σουτ του Θεοφανόπουλου και το αυτογκόλ από τον Καψή στο 89΄.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (69′ Λιάτος), Λουκάς, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος (60′ Κίτος), Φωκαΐδης (76′ Θεοφανόπουλος), Τσίπρας, Μακρής, Τρέσα, Βασίλτσης (76′ Πίσπας).

Πανελευσινιακός: Μίρκα, Καλομενίδης (85′ Μαλλιαρέσης), Ξενάκης, Ουράι, Καψής, Νικολόπουλος (52′ λ.τ. Φίλης), Σκέντζος (85′ Αράπι), Νικολάου (79′ Κολιός), Ζαρίκος, Τσιάβος, Χατζημάρκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr