background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυο αγωνιστικές που …καίνε στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Στην κόψη του ξυραφιού έχει βρεθεί το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με μόλις δυο αγώνες να απομένουν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.Ο συνωστισμός και οι μετατροπές που μπορεί να προκαλέσουν τα συνεχόμενα ντέρμπι στον 2ο όμιλο, έχουν θέσει σε συναγερμό τις υποψηφιότητες για μια θέση στην πρώτη 4άδα και τα play off.

Εκτός από τον πρωτοπόρο Άρη που έχει σιγουρέψει ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο, οι υπόλοιπες ομάδες το παλεύουν με σχεδόν μοιρασμένες πιθανότητες.

Συγκεκριμένα την προνομιούχο 4άδα διεκδικούν: Κεραυνός, Νίκη Προαστείου, Πάτραι, Αιγείρα / Ακράτα, ακόμα και ο Πήγασος αν την Κυριακή πάρει αποτέλεσμα στην Ακράτα.

Το γεγονός ότι η Αιγείρα / Ακράτα έχει από την αρχή του πρωταθλήματος ζητήσει να αγωνίζεται ημέρα Κυριακή και επειδή όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της προτελευταίας 21ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες προς την ΕΠΣ Αχαΐας από τους πρωτοπόρους. Το θέμα της διαμαρτυρίας είναι ότι η Αιγείρα / Ακράτα με τον Πήγασο θα γνωρίζουν στο μεταξύ τους παιχνίδι που είναι μια μέρα αργότερα τα αποτελέσματα από τις άλλες συναντήσεις.

Πάντως μέχρι τώρα η ΕΠΣ Αχαΐας διατηρεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα το παιχνίδι Αιγείρα / Ακράτα – Πήγασος για την Κυριακή.

Πως έχει το υπόλοιπο πρόγραμμα πρωτοπόρων στον 2ο όμιλο

Για να ελπίζει η Αιγείρα / Ακράτα για μια θέση στην 4άδα, θα πρέπει λογικά να κερδίσει τα δυο παιχνίδια που είναι εντός έδρας με Πήγασο και το τελευταίο στα Προσφυγικά με τον Εθνικό.
Υπάρχουν όπως φαίνεται και στην παρακάτω καρτέλα ντέρμπι που θα περιορίσουν τις επιτυχίες και τις νίκες από τους υπόλοιπους πρωτοπόρους. Πάνω σε αυτή βασίζεται το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας, με την προϋπόθεση ότι θα τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με δυο νίκες.
Αρης Π. 49β.` Θύελλα *Κεραυνό
Κεραυνός 41β. Νίκη Πρ. *Αρη Π.
Νίκη Πρ. 41β. *Κεραυνό Πάτραι
Πάτραι 40β. Δαβουρλή Νίκη Πρ.
ΑιγΑκράτα 38β. Πήγασο *Εθνικό
Πήγασος 36β. *Ακράτα Καλάβρυτα
Εθνικός 34β. *Αετό Ρίου Αιγ./Ακράτα

Προκρίθηκε στα πέναλτι ο Εθνικός 3-0 τον Αρη

Στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Αρη Π. και τον Εθνικό Π. στην κοινή έδρα των Προσφυγικών, την πρόκριση πήρε στα πέναλτι η ομάδα του Εθνικού
Χωρίς γκολ το 90λεπτο και η παράταση και η …ζαριά πήγε στην άσπρη …βούλα. Εκεί στάθηκε πιο εύστοχος ο Εθνικός ο οποίος με σκορ 3-0 πέρασε στην ημιτελική φάση και θα αντιμετωπίσει τον Αετό Ρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr