background img
banner
banner

Νίκη «χρυσάφι» ο Παναιγιάλειος 2-1 στην Κω τον ΑΟ Πυλίου

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΦΩΚΑΪΔΗ, ΜΑΚΡΗ, ΚΙΤΟ

Πολύτιμη νίκη σημείωσε στο Πυλί ο Παναιγιάλειος, που έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν με πέναλτι ο ΑΟ Πυλίου ισοφάρισε με πέναλτι σε 1-1 το γκολ που είχε πετύχει ο Φωκαΐδης, που μαζί με τον Μακρή και τον άτυχο Κίτο που έγινε αναγκαστική αλλαγή να είναι οι πολυτιμότεροι παίκτες.

Ο Νίκος Μανούρας για μια ακόμα φορά έκανε από τον πάγκο τα «μαγικά» του, για να δικαιωθεί με τις εσωτερικές αλλαγές ύστερα από τον τραυματισμό του Κίτου και την είσοδο του Λιάτου στον αγωνιστικό χώρο, που σημείωσε το γκολ της νίκης.

Κυρίαρχος στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος

Τη γάτα με το ποντίκι έπαιζε από το πρώτο λεπτό στο Πυλί ο Παναιγιάλειος. Είχε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Τακίδη στο 4΄ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι από την σέντρα του Φωκαΐδη.

Ο ΑΟ Πυλίου έχανε σχεδόν όλες τις μπάλες στην μεσαία γραμμή, δίνοντας ευκαιρίες στους μελανόλευκους να κερδίζουν πολλά στημένα, να παίζουν από τα πλάγια με Βασίλτση και περισσότερο με Φωκαΐδη, που ήταν πάρα πολύ κινητικός και μάλιστα ο σκόρερ για τον Παναιγιάλειο για το 0-1 στο 40΄.

Ο Φωκαΐδης το 1-0 για τον Παναιγιάλειο

Η φάση του γκολ είχε αφετηρία τον πολύ καλό Κίτο που έβγαλε την διαγώνια σέντρα και με αριστερό σουτ ο Φωκαΐδης παραβίασε την εστία του Καζέλη.

Οι γηπεδούχοι στην μοναδική καλή στιγμή που είχαν με την κεφαλιά του Μεντή στο 35΄ από την σέντρα του Τζανουλίνου, εξουδετέρωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ισοφαρίζει 1-1 με πέναλτι ο ΑΟ Πυλίου

Στο 49΄ φάουλ του Φωκαΐδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καζέλης και στο 50΄ ύστερα από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια, ο Μαυρόπουλος είχε πλασέ άουτ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και έπαιξαν περισσότερο επιθετικά στο β΄ ημίχρονο για να κερδίσουν πέναλτι με τον Δρόσο στο 62΄, ύστερα από …γλίστρημα του Λουκά που χρεώθηκε την παράβαση. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπριλάκης φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ο Λιάτος το γκολ της νίκης 2-1

Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο 68΄ ο ξεκούραστος Παύλος Λιάτος, έδωσε άλλο …αέρα στις μελανόλευκες επιθέσεις και ήταν όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο ήρωας της συνάντησης.

Έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Μακρή που όργωνε όλη τον χώρο έξω και μέσα στην περιοχή του Καζέλη, αυτός πάσαρε πάλι στον Λιάτο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια, αφού στην αρχή αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του ΑΟ Πυλίου, στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για να δώσει πάλι προβάδισμα στον Παναιγιάλειο.

Κράτησε τη νίκη στο φινάλε ο Παναιγιάλειος

Το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή ύστερα από το 1-2. Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν για μια ακόμα φορά να κάνουν ζημιά στην εστία του Παπαδόπουλου, είχαν σουτ άουτ του Τζανουλίνου στο 82΄.

Καλή ευκαιρία έχασε ο MVP του αγώνα Φωκαΐδης στο 86΄, όταν πήρε την μπάλα από τον Φλώρο και σούταρε λίγο έξω.

Ακολούθησε στο 87΄ το πλασέ του Τρέσα που κοντραρίστηκε πριν φτάσει στην αντίπαλη εστία και στο 95΄ το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Σταύρου που βρήκε αγκαλιασμένη όλη την μελανόλευκη αποστολή.

Ένταση  στο φινάλε

Η ήττα έπεσε …βαριά στους γηπεδούχους, που ήσαν έτοιμοι για την δημιουργία επεισοδίου στο φινάλε. Το κακό ξεκίνησε από τους πάγκους και τον Βαγγέλη Μακρή να γίνεται «θύμα» της επίθεσης.

Με την παρουσία της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.

 Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς, Μωραΐτης, Τακίδης, Κίτος (λ.τ. 68΄ Φλώρος), Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Βασίλτσης (68΄ Λιάτος), Πίσπας (74΄ Τρέσα), Μακρής


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr