background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ισόπαλη 2-2 η τοπική συνάντηση ΑΕ Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια

Η ΑΒΥΘΟΣ 3-1 ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΕ ΑΡΟΗΣ. ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Π.

Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, οπότε ωφελημένοι ήσαν οι νικητές. Πρώτα ο Ηρακλής που νίκησε 6-0 τον Αίαντα Π. και πέρασε στην πρώτη θέση μετά την ισοπαλία του Αστέρα Λεοντίου 1-1 με τον Αχιλλέα, σκορ που αδικεί την ομάδα των Καμαρών.]

Η Πάτρα 2005 με το 3-0 σε βάρος της Τέμενης ισοβάθμισε στην 4η θέση με τον Αχιλλέα Καμαρών και απέχει έναν βαθμό από τον Φοίνικα / Ζήρια, που είχε το 2-2 στο γήπεδο Πλαστήρα με την ΑΕ Αιγίου.

Η Αβυθος ύστερα από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της 3-1 την ΑΕ Αρόης, άφησε πίσω της τον Αστέρα Τέμενης, επίσης τα σωματεία Πανιώνιου / Αχιλλέα και Απόλλωνα Εγλυκάδας, που στο μεταξύ τους παιχνίδι τελείωσαν στο ισόπαλο 1-1.

Ισοπαλία εκτός προγράμματος για τον Απόλλωνα Αιγίου το 1-1 με τους Πετεινούς που μετά την αποβολή του Θεοδωρακόπουλου διεκδίκησαν τη νίκη.

Απόλλων Αιγίου – Πετεινοί 1-1

Πρίμα ξεκίνησαν όλα για τον Απόλλωνα Αιγίου στη συνάντηση με τους Πετεινούς. Είχε το γρήγορο γκολ στο 4΄ με κεφαλιά του Παλαιολογόπουλου από την σέντρα του Θεοδωρακόπουλου.
Η συνέχεια του αγώνα ήταν υπόθεση των γηπεδούχων, που απειλούσαν για ένα ακόμα γκολ και αυτό έγινε μέχρι την ισοφάριση της ομάδας των Πετεινών από τον Παπαγεωργίου στο 35΄.

Έκτοτε οι γηπεδούχοι ανέκοψαν ρυθμό και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Επιστρατεύτηκε μάλιστα στην επανάληψη ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα Ηλίας Λαλιώτης που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα από την αποβολή του Θεοδωρακόπουλου στο 70΄.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα οι Πετεινοί έγιναν απειλητικοί κι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 90΄, όταν ο Κορφιάτης εκτέλεσε πέναλτι (στο οποίο είχε υποπέσει ο τερματοφύλακας Πετρόπουλος) στο δοκάρι.

Απόλλων: Πετρόπουλος, Ντόγια (46΄ Λαλιώτης), Σανδραβέλης, Κατσαρός, Χίλα, Τσαμολιάς (61΄ Τρακαδάς), Παπασούλης (46΄ Ράνγκα), Τίτο, Θεοδωρακόπουλος, Παλαιολογόπουλος, Λαμπίρης (78΄ Θωμάς)

ΑΕ Αρόης – Αβυθος 1-3

Η ΑΕ Αρόης ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο των Προσφυγικών, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με τον Ραυτόπουλο στο 15΄.

Η Αβυθος πήρε τα ηνία στη συνέχεια του αγώνα, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με εκτέλεση φάουλ – γκολ του Βλαχοσωτήρος στο 34΄.

Μέσα σε δυο λεπτά το προβάδισμα άλλαξε χέρια, αφού ακολούθησε το 1-2 με τον Ευθυμίου στο 36΄.

Ο Ευθυμίου «χτύπησε» ξανά στο 62΄, ύστερα από κόντρα επίθεση και ατομική ενέργεια έθεσε απόσταση ασφαλείας στο σκορ 1-3.

Η Αβυθος πήρε …εκδίκηση από την βαριά ήττα του α΄ γύρου από την ΑΕ Αρόης και συνέχισε για 5η φορά να μοιράζει δυσάρεστες εκπλήξεις και ήττες σε γηπεδούχους.

Αβυθος: Χατζηάι, Χρυσανθόπουλος, Βλαχοσωτήρος, Χρ. Χριστόπουλος, Φιλιππάτος, Παπαδιονυσίου, Καρβελάς (77΄ Κουμπέτσος), Μποδιώτης (27΄ Γαβαλάς), Κανελλής (88΄ Πολυχρονόπουλος), Ευθυμίου (88΄ Χυτήρης), Σκανδάμης (27΄ Ρόζος)

Πάτρα 2005 – Αστέρας Τέμενης 3-0

Με εξαίρεση το γκολ του Χύσα με το οποίο προηγήθηκε η Πάτρα 2005 στο 40΄, δεν υπήρχε κάποια άλλη φάση άξια αναφοράς.

Καλύτερος ο Αστέρας στο β΄ ημίχρονο πίεσε και πλησίασε την ισοφάριση. Το 2-0 όμως από τον Ρίστα στο 78΄ έφερε τους γηπεδούχους ακόμα πιο κοντά στη νίκη, που την εξασφάλισαν με το εύστοχο πέναλτι (χρεώθηκε στον Οικονομόπουλο) του Δήμα στο 90΄.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Βαγγελάτος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Κουτρουμπίνας, Μαρής, Νικολακόπουλος, Γιαννόπουλος (82΄ Γκιόκα), Μανίκας, Μαυρούλιας

Αστέρας Λεοντίου – Αχιλλέας Καμαρών 1-1

Κρίμα για τον Αχιλλέα με τέτοια εμφάνιση και τόσες ευκαιρίες να αρκεστεί στον πολύ λίγο βαθμό της ισοπαλίας με τον Αστέρα Λεοντίου στα Ροϊτικα.

Κι αυτό αφού τρεις φορές ο Ραμαντάνης και από μια οι Σπανός και Μπούρδος δεν μπόρεσαν από θέση τετ α τετ να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μαργαλιά. Παράλληλα στον Αχιλλέα μέτρησαν 4 φορές την μπάλα στα δοκάρια του Λεοντίου, σε δυο περιπτώσεις με τον Χύσα και από μία με Ασημακόπουλο και Μούκα.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Σταματόπουλος στο 37΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λεοντίου.

Ο Αχιλλέας ισοφάρισε 1-1 στο 65΄ με τον Μούκα, που πήρε την μπάλα από τον Μπούρδο και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Μαργαλιά.

Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Σπανός, Χύσα, Ασημακόπουλος, Τσαμτσούρης, Τσίρος (90΄ Ντακούλιας), Πέτσι, Μούκας, Μπούρδος (88΄ Λουράκης), Ραμαντάνης (75΄ Βαφειάδης), Κανάγιας

ΑΕ Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια 2-2

Τα μοιράστηκαν όλα στο τοπικό ντέρμπι ΑΕ Αιγίου και Φοίνικας / Ζήρια. Προηγήθηκε η ΑΕ Αιγίου με τον Σανδραβέλη στο 41΄, ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι ύστερα από κόρνερ του Καυγά, κεφαλιά του Γ. Καραΐνδρου που απέκρουσε ο Νικολόπουλος και πήρε το ριμπάουντ για το 1-1 ο Χρυσανθόπουλος στο 58΄ και ανέτρεψαν το σκορ με τον Καυγά 1-2 στο 68΄ που πήρε την πάσα του Δ. Καραΐνδρου.

Ο Μάλλιος έφερε το παιχνίδι στα ίσα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 75΄.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Γκιζέλης, Κωσταρίδης (70΄ Αλεξόπουλος), Γεωργακόπουλος (85΄ Κόλα), Μάλλιος, Ε. Αϊντίν, Τζιαντομένικο (80΄ Καπετσώνης), Δαλιάνης, Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Μπάσα

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος (89΄ Φίλιας), Εργκι, Ραυτόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Γλωσσίδης (46΄ Νικολακόπουλος), Τέρπος (λ.τ. 66’ Φραντζής), Ψυχογιάννης (80΄ λ.τ. Κουκίδης), Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Γ. Καραΐνδρος


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr