background img
banner
banner

O Kένταυρος Αιγίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Αθλητικός Όµιλος “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” (τµήµατα Σκοποβολής και Τοξοβολίας), έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα του συλλόγου στο Αίγιο. Αθλητές και από τα δύο τµήµατα παραβρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για µια εποικοδοµητική χρονιά, µε καλά αγωνιστικά αποτελέσµατα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Σταυρίδης τόνισε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, λόγω των εκλογών µε τις ηµεροµηνίες των αγώνων να αλλάζουν συνεχώς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη µη σωστή προετοιµασία των αθλητών.

Η προετοιµασία όλου του αγωνιστικού τµήµατος της Τοξοβολίας συνεχίζεται, καθώς ο επόµενος αγώνας είναι προγραµµατισµένος για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.

Το αγωνιστικό τµήµα της Σκοποβολής βρίσκεται και αυτό σε εντατικούς ρυθµούς προετοιµασίας, µε προπονήσεις στο Σκοπευτήριο στην Κουνινά, καθώς στο τέλος Φεβρουαρίου ξεκινά το πρωτάθληµα για το 2024. Το ∆.Σ. του Συλλόγου κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας, απένειµε αναµνηστικά µετάλλια σε 5 αθλητές για τις άριστες επιδόσεις τους, τη χρονιά του πέρασε: Στους τοξότες Μαρκορά Ειρήνη (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλειστού Χώρου), Μεντζελοπούλου Μάρα (3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλειστού Χώρου), Όλγα ∆ούσκα, Χλιάπας Ορέστης (8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλειστού Χώρου) και στον Σκοπευτή Ζαντές Ανδρέας (2η θέση στη κατηγορία Junior).

“2 στα 2” για τους τοξότες στην Κερατέα

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου πραγµατοποιήθηκε στο κλειστό γυµναστήριο της Κερατέας στην Αθήνα, ο πρώτος αγώνας τοξοβολίας Κλειστού χώρου για το 2024.
Από τον “Κένταυρο” συµµετείχαν δύο αθλητές που κατάφεραν και ανέβηκαν στο βάθρο. Συγκεκριµένα, στην κατηγορία Σύνθετο Τόξο Ανδρών Β’, ο Σταύρος Σταυρίδης πετυχαίνοντας νέο ατοµικό ρεκόρ πήρε την 1η θέση και το χρυσό µετάλλιο και ανέβηκε στην Α΄κατηγορία (σκορ 540/600), ενώ ο Παναγιώτης Αντωνιάδης, κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση του βάθρου, κατακτώντας το ασηµένιο µετάλλιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr