background img
banner
banner

Με ανατροπή η ΑΕΡ Αφάντου 3-1 τον Παναιγιάλειο

ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ 44΄ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Βασίλτση στο 11΄ ο Παναιγιάλειος, δεν έπεισε στη συνέχεια και διατήρησε την κακή στατιστική που τον ακολουθεί εκτός έδρας.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους μελανόλευκους όταν ο διαιτητής Κωνσταντινίδης απέβαλλε τον Μακρή στο 44΄, καταλογίζοντάς του χτύπημα εκτός φάσης στον Νόνη.

Νωρίτερα η ΑΕΡ Αφάντου είχε καταφέρει να ανατρέψει την σε βάρος της κατάσταση, ισοφαρίζοντας 1-1 στο 24΄ με τον Σταματούλα και προηγούμενη 2-1 στο 39΄ με τον Κιοσέογλου.

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Παναιγιάλειος με 10 παίκτες

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ανεβάζοντας την διαφορά στο σκορ. Ο Φερεντίνος διαμόρφωσε το 3-1 στο 52΄, απομακρύνοντας ακόμα περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα από τους μελανόλευκους

 Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Τσαβαρής, Κορλός, Κιοσέογλου, Σταματούλλας (72′ Βόικος), Παναγιωτόπουλος, Λεσάι (75′ Σπαχιού), Φερεντίνος, Αντωνίου, Λαθούρης, Νόνης, Ζέλεφ.

Παναιγιάλειος (Νίκος Μανούρας): Χάμος, Φλώρος (59′ Λιάτος), Μωραΐτης (79′ Θεοφανόπουλος), Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Κίτος, Μακρής, Τσίπρας, Τρέσα (55′ Πίσπας), Βασίλτσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr