background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ-NATIONAL LEAGUE 2: Βαριά ήττα για τον Αστέρα Τέμενης στην Άρτα με 92-62

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ

Με ήττα που ίσως αποβεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της National League 2 επέστρεψε από την Άρτα ο Αστέρας Τέμενης. Mετά από κακή εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο γνώρισε βαριά ήττα με 92-62 από τη Δόξα Πύρρου Άρτας και βρέθηκε, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου – εκτός της πρώτης εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ. Και βέβαια, είναι αυτονόητο ότι έχασε και τη διαφορά της νίκης του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αίγιο, η οποία ήταν 7 πόντοι (77-70).

Η αιγιώτικη ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική, ακολουθούσε στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο στο -6 (41-35). Και εκεί που όλοι περίμεναν ντέρμπι στην επανάληψη, ο Αστέρας “κατέρρευσε”. Πολλά λάθη, μεγάλη αστοχία αλλά και κακές άμυνες έφεραν τη συντριβή σε ένα ματς που θα πρέπει να ξεχάσουν όλοι μέσα στην ομάδα και να επικεντρωθούν στο επόμενο με τον Ιωάννινα ΣΚ στο Αίγιο, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Ο στόχος των πλέι οφ παραμένει ορατός και η “μάχη” θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Αστέρας Τέμενης έχει πλέον ρεκόρ 9-9 μετά από 18 αγωνιστικές  και όλα θα κριθούν στις τέσσερις τελευταίες “στροφές”  όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, τον Ιωάννινα ΣΚ (εντός), τον Αργοναύτη Νέας Κίου (εκτός) τον ΓΣ Γαργαλιάνων (εντός) και την Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου (εκτός). Το αρνητικό είναι, ότι υστερεί στην ισοβαθμία με όλες τις ομάδες που μέχρι τώρα έχει παίξει δύο φορές (Αχαγιά, Ιόνιο, Δόξα, Παναχαϊκή).

Πέτροβιτς, Σακελλαρόπουλος και Γκάτζιος ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Τέμενης ενώ από τους νικητές κορυφαίοι ήταν οι Ίλιτς και Μπάλλας.

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Χατζηχαρίσης-Νικολαΐδης.

Δεκάλεπτα: 22-19, 41-35, 70-53, 92-62.

ΔΟΞΑ (Μανθάς): Ιωαννίδης, Γυφτοκώστας 5, Ξιούρας 6 (2), Πρίφτι, Μπακάλης 4, Βασιλείου, Δόνος 10 (2), Μπάλλας 20, Θώδης 9 (1), Ίλιτς 29 (3), Σταυρόπουλος 9 (1).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ξενούλης): Σακελλαρόπουλος 11 (1), Βουρνάς 6, Τσιμπούκης, Μπίρμπας 4, Πέτροβιτς 20 (4), Σταθακόπουλος 2, Δούβος 3 (1), Τσουλέας 2, Γκάτζιος 10, Καραγγελής 4 (1).

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δόξα Πύρρου Άρτας – Αστέρας Τέμενης 92-62

ΚΑΕ Παραμυθιά – Παναχαϊκή 75-52

Αχαγιά ΄82 – Ιόνιος Κέρκυρας 86-89 (κ.α. 74-74)

Αργοναύτης Ν. Κίου – Γαργαλιάνοι 68-63

Ιωάννινα ΣΚ – Γλαύκος/Έσπερος 72-57

Προμηθέας 2014 – ΑΓΣ Ιωαννίνων ΑΝΑΒΟΛΗ


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr