background img
banner
banner

Τρία μετάλλια για τις Τσιρλίντερς του Αιγίου «Μωβ Κινήσεις» στο Κύπελλο Ελλάδας

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ένα τριήμερο γεμάτο δράσεις, δυνατό ανταγωνισμό και πάνω από όλα θέαμα υψηλού επιπέδου ολοκληρώθηκε στο Λουτράκι και το Κύπελλο Ελλάδας στο Cheerleading κλέβοντας τις εντυπώσεις!
Περισσότεροι από 900 αθλητές και αθλήτριες του Cheerleading συμμετείχαν στους αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και το CheerChallenge έχει ανεβάσει πολύ τον αγωνιστικό του πήχη. Εξαιρετική ήταν για μία ακόμη φορά η παρουσία των τσιρλίντερς του Αιγίου “Μωβ Κινήσεις” από το “acceleration GYM” που με την καθοδήγηση της Κατιάνας Λατάνη κατέκτησαν τρία χάλκινα μετάλλια κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Οι συμμετέχοντες έφεραν εις πέρας για άλλη μια χρονιά, την πρόκληση του Κυπέλλου καθώς Παρασκευή και Σάββατο διδάχθηκαν τις χορογραφίες από τους Coaches και την Κυριακή διαγωνίστηκαν και κρίθηκαν σε αυτές.

Τις χορογραφίες του Κυπέλλου Ελλάδος 2024 δίδαξαν και έκριναν οι coaches από το εξωτερικό Mateja Grbec (Σλοβενία Cheer Pom), Sasa Stiftar (Σλοβενία – Cheer Jazz), Tim Aafjes (Ολλανδία – Cheer Hip Hop) Clint Johnson (Αμερική – Cheerleading) και Julie Baillieu (Βέλγιο – cheerleading).

Στο Κύπελλο Ελλάδας συμμετείχαν 20 σωματεία του CHEERLEADING από όλη την Ελλάδα:

Α.Π.Π.Γ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ, Α.Π.Σ. ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, Α.ΠΟ.Σ. ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ, Α.Σ. ΑΡΜΟΝΙΑ ΘΗΒΑΣ, Α.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ, Α.Σ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ, Α.Σ. ΤΙΓΡΕΙΣ, ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ, ΑΡΙΩΝ 2005,ΑΣΤΕΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ “ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ”, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ “Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ”, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ, ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΙΓΙΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΣΗΓΑ ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ, ΤΕΧΝΗ & ΑΘΛΗΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Φ.Ο.Η. ΑΡΙΑΔΝΗ

Ο Σύλλογος Αμαζόνες κατέκτησε 7 Κύπελλα, λαμβάνοντας παράλληλα 3 ασημένια μετάλλια και 2 χάλκινα με τις ομάδες από το Ελληνικό Αστέρι (Θεσσαλονίκη) να ακολουθούν στην 2η θέση με 5 Κύπελλα, 4 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο. Στην 3η θέση της κατάταξης με τις περισσότερες κατακτήσεις βρέθηκε ο Σύλλογος Αρμονία από τη Θήβα με 3 Κύπελλα και 1 ασημένιο μετάλλιο.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr