background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Αμυντικές αδυναμίες παρουσίασε ο Παναιγιάλειος

ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

Σίγουρα υπήρχαν φάσεις στο γήπεδο Αφάντου που βρήκαν αδικημένο από την διαιτησία τον Παναιγιάλειο. Κοιτάζοντας όμως την εν γένει εικόνα που παρουσίασαν οι μελανόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο, επισημαίνονται σημαντικά λάθη στον χώρο της άμυνας.

Πριν αποβληθεί ο Μακρής, οι γηπεδούχοι είχαν απαντήσει με δυο γκολ απέναντι σε αυτό του Βασίλτση που είχε ανοίξει το σκορ στο 11΄. Γκολ που περισσότερο προήλθαν από την αμυντική αδράνεια, παρά από κάποιες οργανωμένες επιθέσεις της ΑΕΡ Αφάντου.

Στην αμυντική βελτίωση θα σταθεί ο Μανούρας

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου σίγουρα θα επικεντρωθεί στην βελτίωση της αμυντικής γραμμής, αφού στις μπροστά γραμμές του ο Παναιγιάλειος παρουσιάζεται οργανωτικά καλός.

Τρεις οι απουσίες την Κυριακή

Οριστικά εκτός αποστολής θα είναι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης ο τραυματίας Κοντοχρήστος. Επίσης θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κοτσόκολος, που θα εκτίσει την 4η και τελευταία αγωνιστική της ποινής που τον ακολουθεί από το παιχνίδι της Βάρδας και έκτοτε. Τιμωρημένος από το παιχνίδι στο Αφάντου είναι και ο Μακρής και στον Παναιγιάλειο περιμένουν την ανακοίνωση της δικής του ποινής, με τον διαιτητή Κωνσταντινίδη να έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα ότι απώθησε αντίπαλο.

Παίζει στη Σύρο η Κόρινθος

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την Κόρινθο την Κυριακή στην Σύρο. Η γηπεδούχος Ελλάς είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος και μπορεί να κάνει ζημιά στους πρωτοπόρους.
Αυτό φυσικά θέλει ο Παναργειακός που ακολουθεί με τρεις βαθμούς διαφορά και υποδέχεται την Θύελλα Ραφήνας.
Ευκαιρία αναρρίχησης φαντάζει και το παιχνίδι της 3ης στην βαθμολογία Ρόδο που παίζει στο νησί με τον Πανελευσινιακό.

Πάλι στο γήπεδό του ο ΠΑΟ Βάρδας

Το παλεύει με όλες του τις δυνάμεις ο ΠΑΟ Βάρδας για να αποφύγει τις περιπέτειες και τον υποβιβασμό του. Νίκησε στην έδρα του τον Παναιγιάλειο, συνέχισε τις επιτυχίες του την προηγούμενη Κυριακή με την Ρόδο. Εχει και την ερχόμενη Κυριακή παιχνίδι στο «Γρ. Κολάκος» αυτή την φορά με την Μύκονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει την ισοπαλία στην Ρόδο, αλλά έχασαν στην έδρα τους από τον Παναργειακό.

Το νεοφώτιστο σωματείο της Βάρδας βλέπει σαν πολύ καλή ευκαιρία ενδεχόμενη νίκη του την Κυριακή κόντρα στην ισόβαθμη με 36 βαθμούς Μύκονο, αφού: Στους ίδιους βαθμούς πάνω από την κόκκινη γραμμή βρίσκονται επίσης ο Ιάλυσος με την ΑΕΡ Αφάντου. Παίζουν όμως εκτός έδρας με Ερμιονίδα και ΑΟ Πυλίου αντίστοιχα, οπότε οι πιθανότητες να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση ο ΠΑΟ Βάρδας, είναι ορατές.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr