background img
banner
banner

Αποστολάκης – Παναγιωτόπουλος στην ΕΒΟ

Επίσκεψη στο Αίγιο με αφετηρία την ΕΒΟ-ΕΑΣ, προγραμματίζουν σήμερα Tρίτη 9 Απριλίου, το πρωί ο Τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργός Ευάγγελος Αποστολάκης από κοινού με τον Αχαιό βουλευτή Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Στην ΕΒΟ θα βρεθούν στις 10:00 πμ. με επίκεντρο τα προβλήματα του εργοστασίου ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις στο δημαρχείο και πιθανότατα το Νοσοκομείο Αιγίου.

Σκληρό ροκ…

Την Δευτέρα 8 Απριλίου, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος είχε κόντρα με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή στην οποία ενεπλάκη και ο πρώην υφυπουργός Παύλος Πολάκης με θέμα τα απογευματινά χειρουργεία.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος κατήγγειλε ότι προγραμματίζονται επεμβάσεις εκτός λίστας καταγγέλλοντας τον Υπουργό και την κυβέρνηση ότι ψεύδονται όταν αναφέρουν ότι τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία γίνονται να βελτιωθεί η κατάσταση με τις λίστες αναμονής.

Τη σκυτάλη πήρε και ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλοντας τον Υπουργό για απογευματινό χειρουργείο που έγινε επ’ αμοιβή στο Νοσοκομείο «ΠΑΓΝΗ», παρά το ότι επρόκειτο για επείγον περιστατικό.

Την σχετική καταγγελία έκανε η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ N. Ηρακλείου. Το θέμα επανέφερε χθες το βράδυ ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στην Πάτρα κατά την παρουσίαση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας των 12 υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος στη Δυτική Ελλάδα για τις τρεις τελικές θέσεις του ψηφοδελτίου κατά τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές. Στην εκδήλωση ανακηρύχθηκαν και τα μέλη του Συντονιστικού και της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και τα Συντονιστικά των Ομάδων Μελών της Αχαΐας στις οποίες περιλαμβάνονται και οι οργανώσεις Αιγίου, Διακοπτού και Ανατολικής Αιγιαλείας (Ακράτα).

Υποψήφιοι στη Δυτική Ελλάδα

Από τα 12 ονόματα που έχουν γίνει ήδη γνωστά στις οργανώσεις σε σχέση με τις προκριματικές για τη λίστα της Ευρωβουλής, ξεχωρίζει αυτό του πρώην Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές για την Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας είναι οι Καραγιώργου – Λάζαρη Μαργαρίτα Συνταξιούχος Δημοσίου, Λάζαρης Ανδρέας Εκπαιδευτικός – Ποιητής, Λουριδάς Γεώργιος Σκηνοθέτης, Μιχαλόπουλος Ηλίας Σεφ, Μολώνης Σπυρίδων Μέτοχος πρότυπης κτηνοτροφικής μονάδας, Μπότση Κωνσταντίνα Δημόσιος υπάλληλος, Πατρίκιος Σπύρος Δημόσιος Υπάλληλος, Ρόζης Ιωάννης Μηχανολόγος – Μηχανικός, Τσεκούρας Γεώργιος Κλινικός Διαιτολόγος Νοσοκομείου Αγρινίου, Χουζούρης Ιωάννης Γενικός Γραμματέας Δήμου Ήλιδας και Ψιλοπούλου Μαρία Εκπαιδευτικός.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr