background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Στο 1-1 οι τελικοί της pre league σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Συναρπαστική εξέλιξη έχουν οι τελικοί της pre league Ανδρών για άνοδο και παραμονή και τα πάντα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα των play off με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Στα δύο πρώτα σετ η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια. Στο πρώτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 8-8, αλλά το 12-11 έγινε 15-11 με καλό μπλοκ των γηπεδούχων που έκτοτε δεν απειλήθηκαν για να φτάσουν στο 25-20.

Στο δεύτερο υπήρχε ισορροπία μέχρι το 7-7 με τον Πανιώνιο να προσπερνά 9-7 και να ξεφεύγει με 12-9 φτάνοντας στο 19-16. Εκεί ο ΟΦΗ με επιμέρους σκορ 1-4 ισοφάρισε σε 20-20, ωστόσο οι κυανέρυθροι απάντησαν με δικό τους σερί 3-0 (23-20) και έκλεισαν το σετ με 25-22.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε εντυπωσιακά το τρίτο σετ καθώς προηγήθηκε με 3-0 και 8-1, όμως ο ΟΦΗ όχι απλά ροκάνισε τη διαφορά (9-7), αλλά προσπέρασε με 15-16. Οι κρητικοί όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό κι ο Πανιώνιος με καλό μπλοκ έκανε επιμέρους σκορ 5-1 για το 20-17 φτάνοντας στο τελικό 25-22 για το 3-0.

Στην Αλεξανδρούπολη θα κριθεί η παραμονή για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 ανάμεσα στον Εθνικό και στον Πανερυθραϊκό.

Η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου αν και βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να πάρει το διπλό με 3-2 σετ στην Νέα Ερυθραία και να στείλει την σειρά των πλέι άουτ σε τρίτο παιχνίδι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου και ο νικητής θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Α2 ανδρών.

Ο Εθνικός ξεκίνησε την αναμέτρηση αποφασισμένος και συγκεντρωμένος και προηγήθηκε με 0-2 σετ. Ο Πανερυθραϊκός ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε από τη γραμμή του σερβίς και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και με 13-15 πήραν την σπουδαία νίκη που τους κρατάει στο κόλπο της παραμονής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr