background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έμεινε στην κορυφή το Λεόντιο 1-0 τον Φοίνικα / Ζήρια

ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΑΣΕ 3-4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Με το γκολ του Μπαλασόπουλου στο 50΄ κρίθηκε το ντέρμπι στη Ζήρια κι έτσι ο Αστέρας Λεοντίου έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Ο Αχιλλέας Καμαρών έκανε το καθήκον του επικρατώντας εκτός έδρας 2-0 απέναντι στους Πετεινούς.

Μαζί του στους 51 βαθμούς ο Ηρακλής που νίκησε 5-2 τον Αστέρα Τέμενης.

Η Πάτρα 2005 παρά την ισοπαλία της 3-3 με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, κέρδισε έδαφος μετά τις ήττες του Φοίνικα / Ζήριας και της ΑΕ Αιγίου που ηττήθηκε στο Πλαστήρα 0-1 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Πολλά γκολ είχαμε στο γήπεδο Ροδιάς και τα περισσότερα ανήκουν στην Αβυθο. Κέρδισε 4-3 τον Απόλλωνα Αιγίου και τον έστειλε στο γκρουπ των μπαράζ παραμονής.

Η ΑΕ Αρόης στο σκορ της αγωνιστικής μετά το …ξέσπασμά της 8-1 σε βάρος του ουραγού Αίαντα Ανθούπολης.

Πετεινοί – Αχιλλέας Καμαρών 0-2

Μόλις στο 5΄ ο Ασημακόπουλος με …βολίδα εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα Καμαρών, που ήταν κυρίαρχος απέναντι στους Πετεινούς και πρόλαβε να διαμορφώσει το 0-2 πριν το ημίχρονο. Στη σέντρα του Χύσα στόπαρε ο Κανάγιας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Κάτι που δεν κατάφερε να επαναλάβει λίγο αργότερα, όταν ο Μπούρδος κέρδισε πέναλτι στο 56΄ αλλά ο τερματοφύλακας Αναστασόπουλος απέκρουσε τον Κανάγια.
Αχιλλέας: Γκόντας, Τσίρος (84΄ Ντακούλιας), Χύσα, Σπανός, Τσαμτσούρης, Ασημακόπουλος, Μούκας, Μπούρδος (79΄ Λουράκης), Καρέλας (84΄ Σωτηρόπουλος), Κανάγιας (73΄ Βαφειάδης), Ραμαντάνης (79΄ Μπαλαφούτης)

Φοίνικας / Ζήρια – Αστέρας Λεοντίου 0-1

Ο Αναστόπουλος έχασε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο ντέρμπι της Ζήριας, αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.
Το παιχνίδι μοιράστηκε στη συνέχεια με την ομάδα του Λεοντίου να απειλεί στο α΄ ημίχρονο με φάουλ του Γελάσιου στο δοκάρι.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε νωρίς στην επανάληψη ο Μπαλασόπουλος στο 50΄ και οι προσπάθειες που ακολούθησαν των γηπεδούχων για την ισοφάριση έπεσαν στο …κενό.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Εργκι, Φραντζής, Κουκίδης, Ραυτόπουλος, Γλωσσίδης, Αναστόπουλος (65΄ Ψυχογιάννης), Χρυσανθόπουλος, Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Βεΐζι (53΄ Λούλια)

Ηρακλής – Αστέρας Τέμενης 5-2

Νωρίς στο 6΄ άνοιξε το σκορ ο Ηρακλής με τον Τασιόπουλο, με τον Αστέρα να προσπαθεί και παρά τις απουσίες του να παραμένει στο παιχνίδι.
Δεν συνέβη το ίδιο στο β΄ ημίχρονο, όταν με γρήγορα γκολ από τους Φούντζουλα και Κυπραίο το σκορ ανήλθε στο 4-0, για να ακολουθήσει το 5-0 στο 60΄ από τον Δάρρα.
Ο Αστέρας Τέμενης είχε δυο γκολ στη συνέχεια με τους Σωτήρη Κουτρουμπίνα και Λελούδα.
Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Π. Κουτρουμπίνας (63΄ Γιαννόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος (80΄ Παγιός), Βαγγελάτος, Νικολακόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μαρής, Γκιόκα (80΄ Κουτρούπουλος). Σωτ. Κουτρουμπίνας

ΑΕ Αιγίου – Απόλλων Εγλυκάδας 0-1

Επιφυλακτικές οι δυο ομάδες στο γήπεδο Πλαστήρα, με την ΑΕ Αιγίου να μετρά κάποιες σημαντικές απουσίες όπως των αδελφών Αϊντίν που είναι τραυματίες και του Τζιαντομένικο.
Λίγες οι φάσεις σε ένα παιχνίδι κέντρου, που κρίθηκε με γκολ της Εγλυκάδας στην κόντρα επίθεση με τον Καρναβά στο 60΄.
ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Λάμκα, Κωσταρίδης, Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος (78΄ Δημόπουλος), Γκραικιώτης (85΄ Κόλα), Δαλιάνης, Σανδραβέλης (85΄ Κωστόπουλος), Μούζος (67΄ Γκιζέλης), Μπάσα

Απόλλων Αιγίου – Αβυθος 3-4

Παιχνίδι για γερά νεύρα και δυνατούς ποδοσφαιριστές αφού στη δύναμη και τις ατομικές προσπάθειες πήγε περισσότερο το παιχνίδι, που κατέληξε να συγκεντρώσει ένα άθροισμα επτά τερμάτων. Ο Απόλλων ξεκίνησε καλύτερα και έχοντας ουσία στο παιχνίδι του προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίωρο με τα γκολ του Παλαιολογόπουλου και του Λαλιώτη.
Απτόητοι οι παίκτες του Αλέξη Σπυρόπουλου μείωσαν σε 1-2 και ισοφάρισαν 2-2 σε ένα πεντάλεπτο αρχικά με τον Κουμπέτσο στο 32΄ και τον Ευθυμίου στο 36΄. Μάλιστα ο Ευθυμίου πρόλαβε την ολική ανατροπή από το α΄ ημίχρονο, όταν στο 42΄ γύριζε το παιχνίδι σε 2-3.

Στο β΄ ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, εν τούτοις σημειώθηκαν δυο γκολ που έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων ισοφάρισε 3-3 με τον Λαλιώτη στο 79΄, όμως ο Κανελλής στο 85΄ έκανε το 3-4 για την Αβυθο.

Απόλλων: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος (46΄ Παπασούλης), Ράνγκα, Κατσαρός, Τρακαδάς, Χίλα, Κεφαλωνίτης (58΄ Μετζάι), Σανδραβέλης, Λαλιώτης, Λαμπίρης, Παλαιολογόπουλος
Αβυθος: Χατζηάι, Τσάκουλης, Γαβαλάς, Χ. Χριστόπουλος (46΄ Ρίκα) , Φιλιππάτος, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς, Κουμπέτσος, Κανελλής (92΄ Χυτήρης), Ευθυμίου (92΄ Πήττας), Μποδιώτης (75΄ Ρόζος)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr