background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ετοιμάζει πανηγύρια τίτλου ο Αστέρας Λεοντίου

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ 4ΑΔΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Η σπουδαία νίκη που πήρε ο Αστέρας Λεοντίου στην Ζήρια, τον έθεσε ως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κι αυτό μπορεί να γίνει πράξη την ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική, στην οποία μια ομάδα που ιδρύθηκε μόλις πριν τέσσερα χρόνια θα πατήσει τα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μικρός για τον Αστέρα Λεοντίου να κάνει πράξη τον άθλο του, αφού το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 στα Προσφυγικά, θα υποδεχτεί τον ουραγό της βαθμολογίας Αίαντα Ανθούπολης.

Πέντε για τέσσερις θέσεις στα play off

Η προηγούμενη αγωνιστική όχι μόνο δεν ξεκαθάρισε την τετράδα που θα συνεχίσει στα μπαράζ ανόδου για μια ακόμα θέση που οδηγεί στην Α΄ κατηγορία, αλλά έκανε τα πράγματα περισσότερο περίπλοκα.

Κι αυτό συνέβη μετά τις εντός έδρας ήττες που γνώρισαν: Στη Ζήρια ο Φοίνικας / Ζήρια 0-1 από τον Αστέρα Λεοντίου και η ήττα της ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Ρόλο στην σημερινή βαθμολογική κατάταξη έπαιξε επίσης και η ισοπαλία 3-3 της Πάτρας 2005 με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, όμως η ομάδα της Πάτρας περισσότερο ευνοήθηκε από τις προαναφερόμενες ήττες και παρέμεινε δυνατά στο κόλπο συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου.

Ποια παιχνίδια θα κρίνουν την 4άδα των play off

Σε πλεονεκτική βαθμολογική θέση πριν την τελευταία αγωνιστική βρίσκεται ο 2ος της βαθμολογίας με 51 βαθμούς Αχιλλέας Καμαρών, που έβγαλε αήττητος τον β΄ γύρο και θα μπορούσε να είχε καταλήξει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Φώτη Φιτσιάλου θα παίξει στην Τέμενη με τον Αστέρα για τη νίκη που θα του δώσει πλεονέκτημα στην ειδική βαθμολογία που θα ακολουθήσει, αφού και με ήττα θα παίξει στα play off.

Στους 51 βαθμούς βρίσκεται και ο Ηρακλής Π. και θα παίξει το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο Κάνιστρας με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Η ομάδα της Εγλυκάδας θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό από αυτό το παιχνίδι, αφού ο Απόλλων Αιγίου και η ΑΕ Αρόης που την ακολουθούν, είναι καλύτεροι στα μεταξύ τους παιχνίδια σε περίπτωση ισοβαθμίας και αν κερδίσουν, τότε θα τον στείλους στα play out να παίξει για την παραμονή του.

Σε απόσταση και με 44 βαθμούς ακολουθεί στην 4η θέση η Πάτρα 2005, που στο σημαντικότερο παιχνίδι υποδέχεται τον Φοίνικα / Ζήρια. Αν η Πάτρα ηττηθεί, παίζει τότε το σενάριο να βρεθεί εκτός play off.

Η ΑΕ Αιγίου στην 5η θέση έχει 43 βαθμούς και παράλληλα δύσκολη αποστολή στα Προσφυγικά απέναντι στην ΑΕ Αρόης.Τη νίκη χρειάζονται οι δυο αντίπαλοι που σημαίνει ότι αναμένεται δυνατό και γεμάτο αγωνία για την εξέλιξή του παιχνίδι.

Ο Φοίνικας / Ζήρια στην 6η θέση θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάτρα 2005, αφού μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει για τη συμμετοχή του στα play off.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr