background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Ξεκινά το Σάββατο από την Ραφήνα την επιχείρηση “Διάσωση” ο Παναιγιάλειος

Βαθμοί που χάνονται πλέον δεν αναπληρώνονται. Οι νίκες μεταφράζονται σε «χρυσό» και οι αποτυχίες βήμα προς το γκρεμό. Αυτό είναι το σενάριο που ισχύει για αρκετά σωματεία τρεις στροφές πριν το φινάλε, το οποίο αγγίζει σε μεγάλο βαθμό και τον Παναιγιάλειο. Σταδιακά στον β΄ γύρο ο Αιγιώτικος Σύλλογος έχασε την παντοδυναμία της έδρας και με τις εκτός έδρας αδυναμίες να διατηρούνται βρέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Κι αν είναι δύσκολο να πέσει στο γκρουπ του υποβιβασμού, εύκολο είναι να βρεθεί στην 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με το αντίστοιχο 11ο σωματείο του 4ου ομίλου. Οι ευκαιρίες μετρούνται πλέον σε τρεις και είναι στην Ραφήνα, στην Αβυθο με Κόρινθο και στα Φιλιατρά με Εράνη.

Τραυματίας ο Βασίλτσης

Εκτός από τα γνωστά προβλήματα των τιμωρημένων Χάμου και Λιάτου, η προετοιμασία του Παναιγιάλειου συνεχίζεται χωρίς τον τραυματία Γιώργο Βασίλτση, ο οποίος κληρονόμησε χτύπημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον Παναργειακό και τέθηκε εκτός μάχης για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ραφήνα.

Στη Βάρη ανοίγει η αυλαία των επτά σημερινών αγώνων

Στις 16:00 μπαίνουν στη σέντρα τα σωματεία για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Εξαίρεση αποτελεί η συνάντηση στην Βάρη που ξεκινά στις 13:00 ανάμεσα στον Αστέρα και την Μύκονο. Αδιάφορος ο Αστέρας, όχι όμως και η Μύκονος που βρίσκεται στη ζώνη μπαράζ και κοιτάζει πως θα το αποφύγει.

Εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά είναι η συνάντηση στα Φιλιατρά ανάμεσα στους «μελλοθάνατους» Εράνη και ΑΕ Μεσολογγίου.

Στο Αργος ο Παναργειακός θέλει τη νίκη από τον ΑΟ Πυλίου για να παραμείνει σε θέση οδηγού στον 3ο όμιλο.

Στην Κόρινθο από την 2η θέση οι γηπεδούχοι κοιτάζουν πρώτα το δικό τους αποτέλεσμα με την Ερμιονίδα και μετά που μπορεί να …σκοντάψει ο Παναργειακός για να κάτσουν στην …πολυθρόνα του.

Στην Ελευσίνα η Μαρκό που έχει 50 βαθμούς θα κοιτάξει να προσθέσει κάτι ακόμα για να είναι απόλυτα σίγουρη για την παραμονή της.

Στην Βάρδα ο ΠΑΟ είναι έτοιμος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να γλιτώσει τουλάχιστον τον άμεσο υποβιβασμό. Ελπίζει λίγο για αυτό και περισσότερο να πάει για μια τελευταία ευκαιρία στο μπαράζ. Θα βρει απέναντί του τον χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Βύζα.

Δυο παιχνίδια για την Κυριακή

Με δυο αγώνες της Κυριακής θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής.
Στις 13:00 η Ρόδος που βρέθηκε εκτός στόχου ανόδου και πλέον έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στην ομάδα, θα παίξει με την Ελλάς Σύρου.
Βαθμολογικό ενδιαφέρον κρύβει το άλλο παιχνίδι στο Αφάντου. Είναι το Ροδίτικο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΡ Αφάντου και τον Ιάλυσο, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα από τους φιλοξενούμενους.

Η 32η αγωνιστική

Σάββατο 21/04 -16:00
Θύελλα Ραφ – Παναιγιάλειος
Παναργειακός – ΑΟ Πυλίου
Κόρινθος – Ερμιονίδα
Πανελευσινιακός – Μαρκό
ΠΑΟ Βάρδας – Βύζας
Εράνη – ΑΕ Μεσολογγίου
13:00 Αστέρας Βάρης – Μύκονος
Κυριακή 21/04
13:00 Ρόδος – Ελλάς Σύρου: Δημητρακόπουλος (Αθήνας)
16:00 ΑΕΡ Αφάντου – Ιάλυσος: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr