background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Σε τρία παιχνίδια κρίνονται όλα

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η δυσάρεστη εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό που συνοδεύτηκε με διαιτητικά …καμώματα και σκόρπισε την αγανάκτηση στον κόσμο του Παναιγιάλειο, έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη συνέχεια στο κεφάλαιο παραμονή στην κατηγορία.

Οι κοντινές βαθμολογικές θέσεις με τα σωματεία κοινών στόχων ανεβάζουν το θερμόμετρο και την αγωνία στην τριάδα των αγώνων που ακολουθεί. Για τον Παναιγιάλειο απομένουν δυο παιχνίδια εκτός έδρας με Θύελλα Ραφήνας και Εράνη Φιλιατρών, ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχτεί την Κόρινθο. Οι 48 βαθμοί που διαθέτει στο ενεργητικό του δεν είναι αρκετοί, που σημαίνει ότι η ανάγκη θετικών αποτελεσμάτων είναι τεράστια.

Που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον την ερχόμενη Κυριακή

Η 32η αγωνιστική που βρίσκει τον Παναιγιάλειο να αγωνίζεται στην Ραφήνα με την Βάρη, περιέχει επίσης καθοριστικά παιχνίδια στην προσπάθεια αποφυγής περιπετειών.
Στην Βάρη ο Αστέρας έπραξε το καθήκον του επικρατώντας 1-0 της ΑΕΡ Αφάντου και υποδέχεται τώρα ακόμα μια ομάδα που κυνηγά την παραμονή της και τον Παναιγιάλειο.
Είναι η Μύκονος που διαθέτει πολύ καλό έμψυχο υλικό κι αν βρει χαλαρά τα πράγματα στην Βάρη μπορεί να κάνει την ζημιά. Συμφέρον του Παναιγιάλειου εδώ είναι να πάρει τη νίκη ο Αστέρας,για να παραμείνει στους 45 βαθμούς η Μύκονος.

Το άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι έχει να κάνει με τη συνάντηση ΑΕΡ Αφάντου – Ιάλυσος.

Στο Ροδίτικο ντέρμπι η γηπεδούχος ΑΕΡ Αφάντου βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από τον Παναιγιάλειο, ενώ ο φιλοξενούμενος Ιάλυσος είναι ισόβαθμος με τον Παναιγιάλειο στους 48 βαθμούς.
Η Μαρκό που έχει 50 βαθμούς πηγαίνει στην Ελευσίνα να αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό, γνωρίζοντας ότι έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε, αφού στη συνέχεια αντιμετωπίζει στο Μαρκόπουλο την ΑΕΡ Αφάντου και ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Βάρη με τον Αστέρα.

Βγήκε από τον στόχο της η Ρόδος και τα παρατάει

Με κόπο και με την καλή θέληση κάποιων ποδοσφαιριστών συγκεντρώθηκε ένα σύνολο για να αγωνιστεί στα Μέγαρα με τον Βύζαντα. Εμφανώς κατώτερη από τα συνηθισμένα η Ρόδος αρκέστηκε με το ισόπαλο 2-2, ενώ ο Νίκος Κουρμπανάς είχε αποτελέσει παρελθόν από το περασμένο Σάββατο.

Με τους 52 βαθμούς που διαθέτει τουλάχιστον δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον κίνδυνο για τα χειρότερα η Ρόδος, που αν συνεχιστεί η διαφωνία ανάμεσα διοίκησης και ποδοσφαιριστών, πολύ δύσκολα θα συγκεντρωθεί κάποιο αξιόλογο ρόστερ για τις ανάγκες του αγώνα.

Η Ελλάς Σύρου 3-0  τον ΑΟ Πυλίου

Στην πρώτη πεντάδα σταθεροποιείται η Ελλάς Σύρου μετά την ισοπαλία της Ρόδου στα Μέγαρα, αλλά και την άνετη χθεσινή της νίκη 3-0 απέναντι στον ΑΟ Πυλίου, που έριξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής.

Δεν είχε γκολ η Ελλάς στο α΄ ημίχρονο παρά την υπεροχή της κόντρα στην φιλοξενούμενη ομάδα της Κω, είχε όμως τρία γκολ στην επανάληψη με τους Μούντριχα, Μελισσόπουλο και Παράβαλο.
Οι νεοφώτιστοι παίζουν την ερχόμενη αγωνιστική στην Ρόδο που δείχνει σημάδια διάλυσης και μπορούν να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr