background img
banner
banner

Ενημέρωση και εθελοντική αιμοδοσία από το ΓΕΛ Ακράτας

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ»

Σε αξιόλογες δράσεις προχώρα το Γενικό Λύκειο Ακράτας. Στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας «Η αξία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης μέσα από το μονοπάτι της αιμοδοσίας» που υλοποιεί το τρέχον σχολικό έτος, πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του σχολείου, την Τετάρτη 24 Απριλίου, τονίζοντας: «Ελάτε να βαδίσουμε μαζί στο ίδιο μονοπάτι επειδή μόνο μαζί μπορούμε».

Στην ανακοίνωση του σχολείου αναφέρονται τα εξής: ΄΄Καλούμε, προσκαλούμε και παρακαλούμε όσα μέλη της σχολικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς/ κηδεμόνες) να προσέλθουν στον φιλόξενο χώρο του σχολείου μας να περπατήσουμε μαζί το μονοπάτι του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης΄΄.

Την Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 11π.μ. θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την αξία του εθελοντισμού στα πλαίσια αιμοδοσίας, από κλιμάκιο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο Δεσμός» τους οποίους το σχολείο ευχαριστεί εκ των προτέρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr