background img
banner
banner

Η σχολική κοινότητα «αγκαλιάζει» τις αθλητικές ημερίδες του δήμου

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 

Με υπέρμετρο ενθουσιασμό και πρωτόγνωρη χαρά συμμετέχουν οι μαθητές Δ΄ και Στ΄ τάξεων Δημοτικών Σχολείων της Αιγιάλειας, στις αθλητικές ημερίδες που διοργανώνουν δήμος Αιγιαλείας και αντιδημαρχία Παιδείας, στο γήπεδο Πλαστήρα. Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στη δράση παρέστη και ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Γιαννόπουλος, που μίλησε στα παιδιά για το αθλητικό ιδεώδες.

Συνολικά, όπως ενημέρωσε το Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ελευθεριώτης, έλαβαν μέρος 180 μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία 2ο, 3ο, 10ο Αιγίου, Διακοπτου, Ροδοδάφνης και Σελιανιτίκων. Ανάλογος αναμένεται να είναι ο αριθμός συμμετοχών και σήμερα Παρασκευή, τελευταία ημέρα των δράσεων όπου, όπως έχει γίνει γνωστό θα βρεθεί στον αθλητικό χώρο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Θα αγωνιστούν δε τα σχολεία των 9ου Αιγίου, Αβύθου, Αιγείρας, Ελίκης και 7ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου.

΄΄Εκτιμούμε πως ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα λάβουν μέρος θα ανέλθει σε 530, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Δεν έχουμε νικητές και χαμένους. Στόχος μας είναι τα παιδιά να αθληθούν και να μοιραστούν όμορφες στιγμές΄΄, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ελευθεριώτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr